دوست ندارم شوهرم بره توکانال و گروه های مردونه.کلا رو عکس و گیف و فیلم حساسم دست خودمم نیست.بهشم گفتم خوشم نمیاد کلی جانماز واسم اب میکشه ولی حس خوبی ندارم ب این قضیه.دوست ندارم زن دیگه روببینه.هرچی توکانال و گروه میفرستن روتاجایی ک ببینم پاک میکنم
خانوما استارتر میگه تو گروهای مردونه عضون.آقایون هم که تمام فکرو ذکرشون مساعل جنسی وعکسو فیلمای مسته ...
کی گفته همه ی مردها این شکلی هستند؟؟ذهن استارتر بیچاره رو خراب نکن گلم استارتر خودشم میگه حساسم این حساسیتش تبدیل به وسواس شده چون نوشته تا آن میشه اعصابش بهم میریزه
🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چه راحت همه رو جمع میبندی مطمینی همه آقایون اینطورین؟!!
ن عزیزم گفت گروه های مردونه منظورم اونایی بود که تو این گروهان.بعدم اکثر اقایون تمایل دارن به دیدن این فیلما بستگی به شرایطشون داره.ولی بعضیا دیگه شورشو دراوردن مخصوصا جوونترا همه فکرو ذکرشون سایز خانوماس
ن عزیزم گفت گروه های مردونه منظورم اونایی بود که تو این گروهان.بعدم اکثر اقایون تمایل دارن به دیدن ا ...
اونا اکثرا ادمایی هستن که از درون خالین من دوتا برادرای خودمو مثال بزنم برات بزرگه فعال و حسابی دنبال یادگیری و کار و تلاشه کوچیکه پی این چیزا چون تنبله حوصله نداره وقتشو با چیزای مفید پرکنه میشینه پای چرت وپرت
کی گفته همه ی مردها این شکلی هستند؟؟ذهن استارتر بیچاره رو خراب نکن گلم استارتر خودشم میگه حساسم این ...
من با توجه به اینکه استارتر لابد یچیزی دیدن تو گوشی همسرشون که حساس شدن وتاپیک زدن نظر دادم.چون این عکس و فیلما تاثیرات سوء زیادی رو ذهنو رابطه های عادی میگذره وایشون حق دارن ناراحت باشن
بچه ها برین تو لینکای کانال و گروه تل خدایی وضعشون خیلی بده این سوپرگروهااا ببینین بعد بگین همش عکسا و فیلمای داغون.ولی ی گروه معمولی بیس سی نفره ک همه مردن و آشنان اشکالی نداره ک . اوناعم مث ما جم میشن حرف میزنن و فوقش جوکه و خنده و فوقش ی عکس شوخی یا ی گیف خنده دار دیگه رو اینا حساس شدن اشتباهه
اونا اکثرا ادمایی هستن که از درون خالین من دوتا برادرای خودمو مثال بزنم برات بزرگه فعال و حسابی دنبا ...
عزیزم من برادرای شمارو نام نبردم.اصلا نگفتم صددرصد آقایون من جمله برادرای مادر کافی تو این گروهان و دارن داعم فیلم مستهجن میبینن.من میگم اکثر آقایون با توجه به ذات جنسیشون تمایل دارن به دیدن این صحنه ها.منتها بعضی اقایون شورش رو دراوردن و چندبار بطور اتفاقی دیدم که گروه میزنن و مدام برای هم این چیزارو ردوبدل میکنن.کلا آقایون بیشتر از ما خونوما در بند این مساعل هستن.من هم مثل استارتر دلم نمیخاد شریک زندگیم این چیزارو ببینه.فقط همین.شما اگه همسرتون وبرادراتون در بند این مساعل نیستن چه بهتر خداروشکر
من خودم براتون مثال زدم که بگم همه اینطوری نیستن حتی دو تا برادر یه طرز فکر ندارن بعدم دست ما ...
بله معلومه که همه مثل هم نیستن.همونجور که ما خانوما خیلی متفاوتیم.این غربی ها واسه اینکه هویت انسانی واصول اخلاقی رو از بین ببرن هر دقیقه یه فیلم پو*رن تو سایتا آپلود میکنن.هم جنسگرایی دگرپوشی یا ترنس وتمایلات عجیب غریبی که تو این فیلماس خیلی تو زندگی ماها تاثیر داره.ماباید هوشیار باشیم.ببخشید اگه سرتونو درد اوردم
من خودم براتون مثال زدم که بگم همه اینطوری نیستن حتی دو تا برادر یه طرز فکر ندارن بعدم دست ما ...
اینکه میگم مردا شورشو دراوردن مردای هم دوره ایمو مثال میزنم.من هم خودم هم دوستام که مجردیم باهر آقا پسری آشنا میشیم که شاید بحث به ازدواج ختم شه ظرف دوسه روز شخصیتاشون برمیگرده و بحث رو مدام منحرف میکنن وبا فرستادن گیف هاوعکسای جنسی میخان سرصحبتو باز کنن