دوست ندارم شوهرم بره توکانال و گروه های مردونه.کلا رو عکس و گیف و فیلم حساسم دست خودمم نیست.بهشم گفتم خوشم نمیاد کلی جانماز واسم اب میکشه ولی حس خوبی ندارم ب این قضیه.دوست ندارم زن دیگه روببینه.هرچی توکانال و گروه میفرستن روتاجایی ک ببینم پاک میکنم
چون خانوادش راه دورن باتلگرام مشکلی ندارم تاحدودی ولی هروقت ان میشه بهم میریزم.یبارم جدی درگیرشدم باهاش درحد فیزیکی بنده خداروبازبون روزه موردعنایت قراردادم ولی بازم مشکوکم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خانوما استارتر میگه تو گروهای مردونه عضون.آقایون هم که تمام فکرو ذکرشون مساعل جنسی وعکسو فیلمای مستهجن وسایز دور کمرو باسن خانوماس.بعضیاشون که انگار دغدغه ای جز این مسائل ندارن.خب استارتر حق داره حساس شه چون معمولا این خانوما تو فیلما و گیفا اندامای خیلی حسابی دارن.مقایسه وناراحتی زیادی با دیدن این فیلما پیش میاد
اگه مورد مشکوکی ندیدی از همسرت(مثلا با زنی در ارتباط باشه یا فیلم سکسی دیده باشی ببینه)اصلاااا ادامه نده این رفتارتو .بخدا دلم واسه بعضی مردا هم میسوزه
کاش تو مملکت ما هم به جای این همه درسای الکی که تو مدرسه داشتیم یه درسایی بهمون میدادن که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم به کسی که انتخابش کردیم برای زندگی مشترک و روش حساب کردیم برا ادامه زندگیمون اعتماد کنیم به شعورش که خودش میدونه حریمارو رعایت کنه چی رو ببینه چیرو نبینه یاد میگرفتیم از عشق زنجیر نسازیم بندازیم گردن طرف که ازمون فراری شه