2777
2789
عنوان

من و حسودیم

343 بازدید | 29 پست

دوست ندارم شوهرم بره توکانال و گروه های مردونه.کلا رو عکس و گیف و فیلم حساسم دست خودمم نیست.بهشم گفتم خوشم نمیاد کلی جانماز واسم اب میکشه ولی حس خوبی ندارم ب این قضیه.دوست ندارم زن دیگه روببینه.هرچی توکانال و گروه میفرستن روتاجایی ک ببینم پاک میکنم

چون خانوادش راه دورن باتلگرام مشکلی ندارم تاحدودی ولی هروقت ان میشه بهم میریزم.یبارم جدی درگیرشدم باهاش درحد فیزیکی بنده خداروبازبون روزه موردعنایت قراردادم ولی بازم مشکوکم

من مشکوکم نباشم حساسم ولی خداروشکر شوهرم مشغله کاریش زیاده خودش وقت نمیکنه.تو هیچ گروهی نیست

سعی کنین وقتشو پرکنین بیرون برین باهم فیلم ببینین که شبکه های اجتماعی براش کمرنگ شه

👈چرا نگران باشیم؟ شاید هرگز پیش نیاید👉

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس چطور خودت مياى تو سايت ولى شوهر نبايد بره ،خوب اسير كه نيستن بيچاره ها ،اون وقت يا دعواتون ميشه حرمتا ميشكنه يا مجبور مخفيانه دور از چشمت بره 

خالق تو را شاد افريد 🌸🌸آزاد آزادِآفريد🌸🌸پرواز كن تا آرزو ،زنجير را باور مكن🌸🌸
فک کنم خودت با گوشی و فضای مجازی یه کارایی میکنی که توی همین زمینه بهش حساسی. وگرنه توی این وادی ها ...

قضاوت نکنیم 

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم

خانوما استارتر میگه تو گروهای مردونه عضون.آقایون هم که تمام فکرو ذکرشون مساعل جنسی وعکسو فیلمای مستهجن وسایز دور کمرو باسن خانوماس.بعضیاشون که انگار دغدغه ای جز این مسائل ندارن.خب استارتر حق داره حساس شه چون معمولا این خانوما تو فیلما و گیفا اندامای خیلی حسابی دارن.مقایسه وناراحتی زیادی با دیدن این فیلما پیش میاد

کاش تو مملکت ما هم به جای این همه درسای الکی که تو مدرسه داشتیم یه درسایی بهمون میدادن که یاد بگیریم به هم احترام بذاریم به کسی که انتخابش کردیم برای زندگی مشترک و روش حساب کردیم برا ادامه زندگیمون اعتماد کنیم به شعورش که خودش میدونه حریمارو رعایت کنه چی رو ببینه چیرو نبینه یاد میگرفتیم از عشق زنجیر نسازیم بندازیم گردن طرف که ازمون فراری شه 

خانوما استارتر میگه تو گروهای مردونه عضون.آقایون هم که تمام فکرو ذکرشون مساعل جنسی وعکسو فیلمای مسته ...

منم مثل استارتر فکر می کنم ‌ 

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم