2777
2789
عنوان

کسی کار آنلاین سراغ نداره

37 بازدید | 5 پست

یه کار دور کاری ، ادمینی چیزی

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

مایلی در حیطه فروش محصولات پوست و مو فعالیت داشته باشی در خدمتم

در هر جا هر مکان پاره وقت

آموزش فروش کلاس انگیزشی بدون سرمایه آموزش محصولات و شناخت پوستی و مو پشتیبانی همیشگی

و جالب اینجاست به قیمت تولید برات حساب میشه+با تخفیفات پلکانی ماهانه

اگر دنبال یک بیزینس با پورسانت تصاعدی هستی در خدمتم

@trustisho روبیکا

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی

من خودم کل دیوارو زیررو کردم .

تمام این شرکتا ک میگن نمیدونم نیازمند ادمین و گویندگی و تایپیست و... اینا واقعا چرتههه علاوه بر هزینه ای که برای ثبت نام میگیرن برای دانلود هر فایلی هم بعد ثبت نام دوباره باید پول بدین و هی هزینه کنید هزینه کنید از جیب خودتون تا شایددد کارتونو قبول کنن و ازش ایراد نگیرن و یه دستمزدی بهتون بدن . فقط خاستم بگم لطفا همچین کارای مزخرفی رو معرفی نکنید و مردم رو گول نزنید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم کل دیوارو زیررو کردم .تمام این شرکتا ک میگن نمیدونم نیازمند ادمین و گویندگی و تایپیست و... ا ...

اره خیلی جاها پرسیدم همشون هزینه ثبت نام میخوان ، منم دیدم اینطوریه ثبت نام نکردم

ولی خب اگه ادمین پاسخگویی جایی میشدم خوب بود

وطن بمیرد و من در خروش و جوش نباشم؟! خدا کند که بمیرم وطن فروش نباشم... اگه امضامو میبینی میشه یه صلوات برام بفرستی؟:) درخواست دوستی قبول نمیکنم❌ 

منم همینطور آجی خیلی دنبالشم🥲🥲🥲🥲 اگ پیدا کردی ب منم بکو

چشم ، تو هم‌اگه پیدا کردی بهم بگو