2777
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 22 پست
توی خواب خیلی خیلی اذیتم میکرد همش یه ادم زشت رو میدیدم که داشت خفم میکرد، تمام انرژیمو میکشید و همش ...

خواهر منم نماز نمیخونه قبلا خیلی بهتر بود میخوند و الانم اعتقاد داره اما واقعا سست شده تو نماز خوندن 

یه مدت از خواب میپرید از ترس همش میگعت میترسم از افکارم من ادم بدی ام راجع به بقیه فکر بد میکنم خدا منو نمی بخشه خدا منو نابود میکنه و میلرزید نمیتونست از ترس اسن چیزایی که میگه به قول خودش بخوابه

اما نمیگفت کسی اذیتش میکنه یا کسی رو میبینه تو خواب و.... فقط افکارش و ترس از عذاب الهی مثلا البته اون موقع نمازم میخوند جدیدا نمیبینم بخونه

بنظرت اگه همزاد باشه ممکنه مانع ازدواجش بشه؟ کار درستیه دعا بگیره؟ چکار کنه دفع بشه 

من راستش از دعا و اینجور چیزا میترسم منظورم دعاگراس نه که اعتقاد به خدا و عبادت نداشته باشم به اون ادما حس خوبی ندارم ممنون میشم راهنمایی کنی مامانم واقعا نگرانشه

عزیزم یعنی چی حسشون میکنی ؟ یعنی جن ها رو میبینی ؟ کسی که همزاد داره خودش متوجه هست یعنی اون جن رو م ...

آره حسشون میکنم دو بار هم تو خواب دیده بودم آره معمولا از طرف اون همزادش اذیت میشه حالا دیگه نمیدونم شاید اصلا قضیه این نباشه 

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم یعنی اون جن شبیه یه پیر زن بود و شما حسش میکردی ؟ اگه همزاد داشته باشه خواهرم باید حسش کنه این ...

من حس میکردم عزیزم ادما متفاوتن 

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
خواهر منم نماز نمیخونه قبلا خیلی بهتر بود میخوند و الانم اعتقاد داره اما واقعا سست شده تو نماز خوندن ...

عزیزم بهتره اصللاا سمت دعا نره، یه حرز امام جواد بگیرید براش

مادرت براتون اسفند دود کنه و اگه میتونید یه روضه تو خونتون بگیرین یا لاقل صوت قرآنی بزارید پخش بشه

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
عزیزم بهتره اصللاا سمت دعا نره، یه حرز امام جواد بگیرید براشمادرت براتون اسفند دود کنه و اگه میتونید ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم

اره واقعا من به شخصه از دعای اینجوری و ادمای اهلش میترسم بازم اگر راهنمایی داری ممنون میشم بهم بگی

ممنونم از راهنماییت عزیزماره واقعا من به شخصه از دعای اینجوری و ادمای اهلش میترسم بازم اگر راهنمایی ...

خواهش میکنم گلم