2777
2789
عنوان

همزاد

203 بازدید | 22 پست

سلام 

دخترا کسی در مورد سر کتاب باز کردن اطلاعاتی داره اصلا اعتقاد دارین؟ مادرم برای خواهرم سر کتاب باز کرده گفته همزاد داره 

خواهرم موقعیت خوبی داره از لحاظ ظاهر و تحصیلات و ..... اما هرکس میاد خاستگاریش فقط میگه نه بی دلیل حتی خوبا رو هم رد کرد میشه کسی اگر میتونه راهنمایی کنه ؟ اصلا قضیه همزاد چیه

چیکار میشه کرد

دروغ و کلاهبرداری 

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همزاد تو قرآنم هست عزیزم، بعضیاشون همزاد خوبن و بعضیا بدجنس مال من بده و اذیتم میکرد حرز امام جواد گرفتم نمازامو به موقع خوندم دیگ اذیتم نمیکنه

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
چیکاد میکرد

توی خواب خیلی خیلی اذیتم میکرد همش یه ادم زشت رو میدیدم که داشت خفم میکرد، تمام انرژیمو میکشید و همش بیحال بودم با اینک تمام ازمایشاتم اوکی بود از نماز و خدا هم دور شده بودم کلا خودم حس میکردم خیلییی خیلی عوض شدم نسبت به قبل

((خدای بینظر من ازت سپاسگذااارم، ممنونم بابت  روزای خوب و روزای سخت زندگیم چون میدونم هیچ کدوم از کارهای تو بدون دلیل نیست،توو بزرگتر ازهمه ی مشکلات ماهایی😍✨💚)) «اما عزیزِ من، داستانِ تو هنوز تمام نشده.تو خواهی خندید، در جایی که قبلا گریسته بودی🤗🌱.»
توی خواب خیلی خیلی اذیتم میکرد همش یه ادم زشت رو میدیدم که داشت خفم میکرد، تمام انرژیمو میکشید و همش ...

الهس خداروشکر منم حس ششم دارم کلا دو بار تو خواب دیدمشون خیلی بد بود حالم انقد بد بود از خواب پریده بودم بدنم قفل کرده بود داشتم میلرزیدم 

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

الهس خداروشکر منم حس ششم دارم کلا دو بار تو خواب دیدمشون خیلی بد بود حالم انقد بد بود از خواب پریده ...

اره عزیزم منم همینجوریم حس ششم بشدت قویه، من تو دوران بارداریم شبا قرآن میذاشتم بالا سرم یه پیرزنه بود حتا تو بیداریم احساس میکردم میدیدمش که از دور بهم ناسزا میگ ولی نمیتونه بهم نزدیک بشه

اره عزیزم منم همینجوریم حس ششم بشدت قویه، من تو دوران بارداریم شبا قرآن میذاشتم بالا سرم یه پیرزنه ب ...

اره منم حسشون میکنم بعضی هاله رنگی آدمارو میبینم 

فکر کن میرم مهمونی میبینم دارن نمیتونم یه ثانیه راحت بشینم یا جو خونه سنگین میشه 

بنویسید که ما پیرترین جوانان تاریخ بودیم...

اره منم حسشون میکنم بعضی هاله رنگی آدمارو میبینم فکر کن میرم مهمونی میبینم دارن نمیتونم یه ثانیه راح ...

عزیزم میفهممت مدام صلوا بفرست و شبا خودتو بیمه ایت الکرسی کن

شاید یکی دیگه رو دوست داره همزاد اون جنی هست که موقع تولد تو به دنیا میاد و اون جن عاشق و همزاده تا ...

نمیدونم والا ولی با من صمیمیه کسی باشه میگه معمولا تعجب میکنم از کاراش چقد موقعیت خوبو خراب کرد بیخود و بی جهت

خب حالا ممکنه این جن همزاد به قول اینا مانع ازدواج بشه؟

اره منم حسشون میکنم بعضی هاله رنگی آدمارو میبینم فکر کن میرم مهمونی میبینم دارن نمیتونم یه ثانیه راح ...

عزیزم یعنی چی حسشون میکنی ؟ یعنی جن ها رو میبینی ؟ کسی که همزاد داره خودش متوجه هست یعنی اون جن رو میبینه ؟

اره عزیزم منم همینجوریم حس ششم بشدت قویه، من تو دوران بارداریم شبا قرآن میذاشتم بالا سرم یه پیرزنه ب ...

عزیزم یعنی اون جن شبیه یه پیر زن بود و شما حسش میکردی ؟ اگه همزاد داشته باشه خواهرم باید حسش کنه اینجوری ؟