2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا؟؟ چرا مصاحبه نرفتین؟؟ حیف بود که

من اخه اموزگاری قبول نهایی شدم،

رشته امور تربیتی شرکت کردم با حدنصاب هم ۱۰۰امتیاز فاصله داشتم،حتی اون ازمون خودکاوی هم دادم ۱۰۸۰هم پول ریختم،ولی دیگه چون اموزگاری زودتر اومداون از دست رفت

اوناییکه تو اموزش پرورش هستن خیلی تاکید کردن که پرورشی خیلی بهتره،خودم ولی زیاد علاقه به پرورشی ندارم،مثل اچار فرانسه هست تو مدرسه،بایدفعال و هنرمندوایده پرداز باشه،هرجاکسی رو ندارن سمت بهش بدن میندازن گردن معلم پرورشی.با روحیات من جور درنمیومد

من اخه اموزگاری قبول نهایی شدم،رشته امور تربیتی شرکت کردم با حدنصاب هم ۱۰۰امتیاز فاصله داشتم،حتی اون ...

افرررین خانم معلم ..موفق باشید..زشته منو اموزگاری نمیخواد..دیگه امیدم به اینه ...😔علاوه برازمون خودکاوی،مصاحبه هم داشت؟؟ازمون خود کاوی سخت بود؟؟

افرررین خانم معلم ..موفق باشید..زشته منو اموزگاری نمیخواد..دیگه امیدم به اینه ...😔علاوه برازمون خود ...

ممنون عزیزم بله مصاحبه داره هم گزینش که احکام اینا میپرسن،هم ارزیابی تخصصی که صحبت با والد وبحث گروهی وایناست،تازه یه تست ورزش هم اضافه تر داشت.

ازمون خودکاوی سوالاتش داخل ایتا وپیامرسانا هست تحلیلی بود،مثلا برای اینکه بچه های یه روستای فقیرتمایل به کتابخونی پیدا کنن باید بعنوان معلم یا امام جماعت چیکار کرد،برای منصرف کردن بچه ها از مهاجرت و...

دوتا دفترچه داشت عمومی واختصاصی،امسال چون اولین سال بود وکسی تجربه نداشت یه کم سخت بود ولی انشاالله امسال اسون خواهد بود

ممنون عزیزم بله مصاحبه داره هم گزینش که احکام اینا میپرسن،هم ارزیابی تخصصی که صحبت با والد وبحث گروه ...

مصاحبه اش دوتا ازمون داشت؟؟ بحث گروهی نشکیل میدن؟؟؟ بتید تو بحث شرکت کنیم؟؟چ مسخره نست ورزش برا چیه؟؟ شاید فقط برا اوناییه که تربیت بدنی شرکت کردن؟؟😐🙄

مصاحبه اش دوتا ازمون داشت؟؟ بحث گروهی نشکیل میدن؟؟؟ بتید تو بحث شرکت کنیم؟؟چ مسخره نست ورزش برا چیه؟ ...

بله از اموزگاری خیلی خیلی سخت تره،،باید فن بیان خوب داشته باشین،تست ورزش برای اینه که مدرسه اگر معلم ورزش نیاز داشت مشاور یا مربی امور تربیتی (معلم پرورشی)شغل معلم ورزش هم بتونه بعهده بگیره ،

بله از اموزگاری خیلی خیلی سخت تره،،باید فن بیان خوب داشته باشین،تست ورزش برای اینه که مدرسه اگر معلم ...

😐😐نا امید شدم...به نظرتون ارزش داره براش بخونم،،تقریبا دو ماهه شروع کردن به خوندن،با این اوصاف انگار سخته قبدلیش.فن بیانم خیلی خوب نیست