2777
2789

من که وام ازدواج برداشته بودم به یه مقدار از پول یه مقدار جهیزیه خریدم یه مقدار شو گذاشتم بانک ازش سود بگیرم که خورد خورد قسطی بقیه جهیزیه رو بگیریم بابام که کار درست حسابی ندارند کمک جهیزیه کنه مامانمم شاغله قسط وام ازدواجمو اون میده بعد ما ماشینمون خراب بود وحشتناک خراب بود بابام اینا گفتن پول وام ازدواجتو بده ما ماشین و عوض کنیم در عوض یا ماشینو بزنیم به اسمت یا بعدا بر میگردونیم با این حرفا رفتم پول و از بانک برداشتم دادم بهشون ماشینو عوض کردن و گفتم نمیخام به اسمم باشه مامانمم گف باشه پس ما قسطی پول سرویس چوبتو میدیم که پول اونم دقیقا برابر پولی بود که بهشون داده بودم چهار تومن کمتر حالا مبل فروشه زنگ زده پول میخاد مامانم چپ می‌ره راست میاد میگه چند داری بدیم به مبلات تازه شاغل شدم آخه در حالی که قرار شد خودشون پول و بدن منم بقیه جهیزیه رو با پول خودم بخرم واقعا هیچ پولی برام نمی‌مونه سه تومن زدم نشستم گریه کردم آخه این ماه عروسی دوستمه میخواستم لباس بخرم آرایشگاه برم مامانم اومد زد منو دعوا کرد عرضه نداری تو بد بختی فلانی بخاطر سه تومن پول گریه می‌کنی هیچ پولی برام نمی‌مونه آخه شوهرمو سه تومن داد پول رنگ موهام اونم چون قسط داره بیشتر کمک نمیکنه خیلی ناراحتم مامانم میگه گمشو از خونه من بیرون 😭دلم خیلی شکسته خیلی تنهام هیچ حامی ندارم الانم نشسته هی عاقم می‌کنه مقصر منم واقعا؟نمیرسم بخدا😭

خب که چی مثلا ! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروسی دوست، مهمونی، تولد، خرید، ارایشگاه، همه رو تعطیل کن. فقط پول جمع کن زودتر بری از اونجا

حالم خیلی بده😭به من میگه مردم وقتی ازدواج میکنن صبح تا شب خونه مادرشوهراشونن تو چرا همش خونه مایی

خب که چی مثلا ! 

ببخشید میگم ولی مشکل از خودته!ساده نباش 

کی وامشو میده و بعد نمیگیره ازشون...باید گرفت ببخشیدا ولی آدما زود یادشون میره و دیوار حاشا *انکار*همیشه بلنده خواهرم 

تجربه شد که هیچ وقت دل بیش از حد نسوزونی منی که مجردم دیگه یاد گرفتم نکنم از بس این کارو با من کردن....دیگه شما بماند 

نه دورت بگردم تو تقصیری نداری

یبار یادمه شب یلدا بود به شوهرم به عنوان کادو یه کفش و پالتو خریدم واسه اولین شب یلدامون همچین کتکم زدا که چرا به اون خریدی

خب که چی مثلا ! 

ببخشید میگم ولی مشکل از خودته!ساده نباش کی وامشو میده و بعد نمیگیره ازشون...باید گرفت ببخشیدا ولی آد ...

مامانم میگه تو بخاطر پول جهاز با ما دعوا میکنی قرارع بد بخت بشی

خب که چی مثلا ! 

مامانم میگه تو بخاطر پول جهاز با ما دعوا میکنی قرارع بد بخت بشی

حرفشون ببخشید اینطوری میگم به یه ورت باشه

تا میتونی کار کن و پول دربیار پنهونی جمع کن 

این خانواده ها در آخر باعث میشن بچشون پنهان کار شه:)))

شغلت چیه؟

حرفشون ببخشید اینطوری میگم به یه ورت باشهتا میتونی کار کن و پول دربیار پنهونی جمع کن این خانواده ها ...

تو شرکت خصوصی کار میکنم بخش اداریش

خب که چی مثلا ! 

حرفشون ببخشید اینطوری میگم به یه ورت باشهتا میتونی کار کن و پول دربیار پنهونی جمع کن این خانواده ها ...

چون جهیزیه میخرم نمیرسم جمع کنم

خب که چی مثلا ! 

حالم خیلی بده😭به من میگه مردم وقتی ازدواج میکنن صبح تا شب خونه مادرشوهراشونن تو چرا همش خونه مایی

نه اونکه درست نیست. چیه بری خونه مادرشوهر. تازه اونم روش باز میشه. اونجا هم بی عزت میشی. خوشگل این سرنوشت خیلی از دخترای عقد کرده است. مامان باباها تو این دوره زیاد اذیت میکنن. اکثرا هم برای فشار مالیه. عروسی کنی بهتر میشه. فقط پول جمع کن بری

نه اونکه درست نیست. چیه بری خونه مادرشوهر. تازه اونم روش باز میشه. اونجا هم بی عزت میشی. خوشگل این س ...

همش میخاد ازش دور باشم رفته بود مسافرت یه روزه گوشیش و‌حواب نمی‌داد از نگرانی مردم اومده میگه تو الکی ادای نگرانارو در میاری برا چی هی زنگ میزنی 

خب که چی مثلا !