2777
2789
عنوان

میشه بیایین درد دل مامانم دعوا کردم کتکم زد

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 38 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اگه ۱۰ تومن میدادن بهم🫠باهاش کار راه مینداختم 

متاسفانه نمیزارن خانوادم کار کنم 

از اونور پس اندازم از 🫠پول تو جیبی یا ...است 

😄خودتو نا امید نکن میتونی از پسش بر بیای 

یه جمع کنی هزینه های جهیزیه ات رو اگه قسط داری هم بگو که ازش کم کنیم بهم بگو تا بهت بگم چیو چطور خرج ...

یه تومن ماهی قسط میدم وام خانگی برداشتم

جهیزیه مثلا آیاژور اسپرسو ساز یه دست پارچ‌لیوان و استکان قبلا یه دست خریدم یه دست دیگه میخام بخرم تشک تخت که حدود نه تومنه🤕 آرکوپال دم دستی واسه استفاده خودم مناسبش حدود یک و نیم ایناس

خب که چی مثلا ! 

من اگه ۱۰ تومن میدادن بهم🫠باهاش کار راه مینداختم متاسفانه نمیزارن خانوادم کار کنم از اونور پس انداز ...

والا با ده تومن تو‌خرج‌خودم‌موندم اصلا نمیرسم

خب که چی مثلا ! 

یه تومن ماهی قسط میدم وام خانگی برداشتمجهیزیه مثلا آیاژور اسپرسو ساز یه دست پارچ‌لیوان و استکان قبلا ...

خب ۱۰ تومن 

۱ تومن قسط ۹ تومن 

کی ازدواج میکنی؟

اگه ۴ ماه دیگه باشه میتونی ماهی ۲.۵ تومن بزاری کنار برای وسایل که ماه چهارم ۱۰ تومن جمع کردی 

حساب کنیم میشه ۶ و ۵۰۰ تومن میمونه 

۱ و ۵۰۰ سرویس بخری ۵ و۵۰۰ میمونه 

بگو حالا این چندوقت خرجتو کم کنی ۱ الی ۲ تومن خرج ماهانه برا خودت 

۳ تومن میمونه خیلی کم بمونه ۲ تومن میمونه 

۲ تومن سیو کن 

البته من باز تو زندگیت نیستم 

ولی خب من ۲ تومن برمیداشتم یه پیج میزدم تو اینستا *موضوعشم بستگی به شرایط زندگیم یعنی حتما بلاگر اینا نباید بشی *میتونی پیج آموزشی باشه یا...از اونجایی که خودم مثلا*چون شاغلین اینطوری مثال میزنم*نمیتونم برسم به پیج ۲ تومن ماهيانه سیو میکنم یا به قولی سرمایه گذاری میکنم رو این پیج و میدم ادمین خوب *اینقد آدمیت خوب هست که ۲ تومن هم حقوق بدی بیان کار کنن* تا ادمینه بتونه پیجو ببره بالا و به درآمد برسونه!

کم کم بعد گذشت چندماه هم پول پیج اضافه میشد 

یا کلی ایده کار دیگه هم هست 

حالا نخواستی هم کار راه بندازی ۲ تومن سیو کنی و بری مثلا سکه پارسیان یا به اندازه همون دلار بخری بزاری بمونه تا مول روش بیاد 

کلی راه هست 

چه کاری مثلا راه بندازی

یا مثلا ۲ تومن میدادم آرایشگری یاد میگرفتم چندبرابر بر میگشت

یا میدادم آموزش کیک پزی و اونم درآمد بالایی داره 

یعنی مهارت کسب میکردم و کار می‌کردم یا از این کار در میومدم و درآمد بهتر میکردم یا با همین کار سرمایه گذاری میکردم 

ببین بشینی به دهن خانوادت گوش بدی چی میگن یهو دیدی ۴۰ سالت شده از خودت هیچی نداری!!!!پس فردا بچهات چی فکر میکنن!اصن اونا به کنار خودت باید زندگی کنی و کیف کنی ازش!پس خودتو جمع کن دور اندیش باش برا زندگیت

درمورد عروسی دوستتلباس دیگه ای نداری؟آرایش خودت بکن موهاتم ساده مینیمال میتونی درست کنی !

چون همکاران اینا هستن یکم رو در واسی دارم ولی می‌خوام نخرم از همون قبلی ها بپوشم

خب که چی مثلا ! 

چون همکاران اینا هستن یکم رو در واسی دارم ولی می‌خوام نخرم از همون قبلی ها بپوشم

آفرین 

قبلی بپوش 

حالا با یه دستبندی یه اکسسوری جدیدی یا اکسسوری جدید مویی میتونی بهش روح ببخشی

از اونور موهاتو فر درست کنی پایینشو یا ورداری صاف شلاقی کنی و اکسسوری مناسب بزنی خیلی خوب میشه

آرایشم خودت بکن یه آرایش نچرال و قشنگ کلی ویدیو هست باهاش درست کنی ❤️👌

آفرین قبلی بپوش حالا با یه دستبندی یه اکسسوری جدیدی یا اکسسوری جدید مویی میتونی بهش روح ببخشیاز اونو ...

می‌خوام آرایش خودم بکنم ولی موهامو ببرم آرایشگر چون بلد نیستم موهامو زیاده 

خب که چی مثلا ! 

آفرین قبلی بپوش حالا با یه دستبندی یه اکسسوری جدیدی یا اکسسوری جدید مویی میتونی بهش روح ببخشیاز اونو ...

فداتبشم مرسی که وقت گذاشتی آبان ماه برام 15تومن وام در میاد

می‌خوام یه مقدار تا اون موقع جمع کنم بزارم روش یه دستبند بخرم البته اگه بزارن

خب که چی مثلا !