2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 4997 بازدید | 106 پست
من فكر ميكردم فقط مادرشوهر من اينطوريه! به نظرتون چه معني ميده؟ حسادت؟!!!!

شک نکن  

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا منم برگشتم گفتم ديشب باباش بهش يه چيزي داد دو سه بار شير بالا آورد نديد چيزي ديگه ندادن 😐😐😐الكي گفتم 😂😂😂

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃
من فكر ميكردم فقط مادرشوهر من اينطوريه! به نظرتون چه معني ميده؟ حسادت؟!!!!

اره دیگه حسودیش میشه ،مادر شوهرم من حتی یه بارم‌پوشک از دخترم عوض نکرد ؛یه بارم راه نبرد ارومش کنه،یا یه بارم باهاش ننشست بازی کنه،میدونم که وظیفه نداشت،ولی در جهت کمک به من که میتونست،در عوض انتظار داشت دخترم از راه که میرسه بپره بغلش،دختره منم الان جوری شده که با این که سه سالشه با همه اعضای خانواده شوهر ارتباط میگیره الا مادر شوهر

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
به چه روشی بزرگ کرده ؟ قدیمی یا امروزی 

عزيزم بچه بزرگ كردن روش قديمي و امروزي نداره.

مگه پدر و مادرهاي ما كه قديمي هستن و ماها رو بزرگ كردن،بد بزرگ كردن؟

چه بسا كه قديمي ها خيلي چيزهاي بهتري مي دونن كه امروزي ها نمي دونن در بچه بزرگ كردن.

اره دیگه حسودیش میشه ،مادر شوهرم من حتی یه بارم‌پوشک از دخترم عوض نکرد ؛یه بارم راه نبرد ارومش کنه،ی ...

من مامانم ٤٠روز پيشم موند وقتي بچم به دنيا اومد مادرشوهرم ١شب فقط 😐😐حتي عصرا نيومدن يه كمك كنن مامانم بنده خدا خسته شد😞😞

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃
و من ایییییییییییی دلم خنک میشه که اندازه نداره😁😁😁

😂😂😂😂😂

اره دیگه حسودیش میشه ،مادر شوهرم من حتی یه بارم‌پوشک از دخترم عوض نکرد ؛یه بارم راه نبرد ارومش کنه،ی ...

برام عجيبه بعضيا محبت نميكنن و توقع محبت از بچه دارن!!! خواهرشوهر من خودشو براي پسرم ميكشه... پسرمم متقابلاً خيلي دوستش داره و منم مشكلي نميبينم...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
آره تازه به این نتیجه رسیدم😊قبلا همش بخاطر مشکلات گوارشیم دکتر بودم بهتر نشدم هییییچ بدتر هم میشدم ...

موفق باشید منم نگفتم تحمیل میکنین 

اما موقع زایمان و اینام برید پیش طب سنتی😊

خوب باش💖بهشت از همونجایی شروع میشه که به خدا اعتماد میکنی💗
والا من مادر شوهرم سینه شو در میورد جلو مادرم و من به بچه م میگفت ببین من چه سینه خوشگلی دارم،بیا سی ...

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم

والا من مادر شوهرم سینه شو در میورد جلو مادرم و من به بچه م میگفت ببین من چه سینه خوشگلی دارم،بیا سی ...

الهی آمین حسود بیچاره

خوب باش💖بهشت از همونجایی شروع میشه که به خدا اعتماد میکنی💗
يه تيكه نخود رفت تو دهنش زود گرفتم بابا آبگوشت چربه نمك داره ادويه داره واسه بچه كه خوب نيست

دقیقا خیلی بده 

این افکار قدیمیاست که فکر میکنن وقتی بچه هرچیزی رو میتونه بخوره یعنی واسش خوبه

معده بچه تا قبل از 6ماه اون انزیمایی رو که برای هضم غذاست نداره بعدا در بزرگی خدایی نکرده میشه تبدیل میشه به زخم معده

تازه بعد از 6ماه هم هرچیزی رو نباید بدی شاید بتونه بخوره اما معدش هضم نمیکنه و بعدا خیلی عواقب بدی داره

انشالله که چیزی نیست عزیزم ولی مراقب باش