2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 4997 بازدید | 106 پست
واااااااي  واسه تو ديگه خيلي ناجووووره 😶😶

اره خيليييييييي گاهي واقعا كم ميارم دوس دارم داد بزنم 

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

مام وقتی میریم خونه مادر شوهر،پسرم تا مادر شوهرو میبینه گریه میکنه   دیروز شوهرم داشت تلفنی با ...

واییییییییییییی😅😅😅😅به خود خدا ار بس با کاراشون دل میسوزونند این بلاها سرشون میاد

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
والا من مادر شوهرم سینه شو در میورد جلو مادرم و من به بچه م میگفت ببین من چه سینه خوشگلی دارم،بیا سی ...

مادر شوهره منم گاهی سینشو در میاره جلو بچم که بره سمتش بچمم میاد سینه منو میخوره.از این کار خیلی حرصم میگیره .یک بارم به من میگفت اگه نوه دختری سینه مادربزگشو بخوره گناهه ولی نوه پسری بخوره اشکالی نداره   داشتم میترکیدم

من میتوااااااااااانم. خدایا شکرت  
خب ميگم كه دكترو قبول ندارن اصلا 😶😶😶

مادرشوهر منم دكتر قبول نداشت 

يه روز بهش گفتم اگه شما ٤ تا بچه بزرگ كردي دكتر روزي كمش صد تا بچه ويزيت ميكنه و تا ميبينه دردشونو ميفهمه 

بعدم اون ٤ تايي كه شما بزرگ كردي از نظر من نرمال نيستن 

شوهر خودم مشكل روده 

برادر شوهرم يكي مشكل كبد يكي هم حساست داره

اره خيليييييييي گاهي واقعا كم ميارم دوس دارم داد بزنم 

حالا بچم بعضي وقتا موقع خوابشه خوابش مياد تو بغل هركي بره گريه ميكنه چون وقت خوابش برسه واقعا دوس داره بخوابه بعد مادرشوهرم ميگه اصلا بچه رو نمياري بيرون كسي رو نميشناسه😶😶😶😶گفتم پس بچه رو بغل كنم تو خيابون بمىنم

وقتي بخوابه بيدار شه واسه همه ميخنده

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃
مادرشوهر منم درمياورد به پسرم نشون ميداد ولي اينا رو نميگفت!!! اين كارا واقعاً چه معني ميده!!! من سر ...

منم به شوهرم گفتم یه مدت دخترم حساس شده بود تو سن هفت هشت سالگی همش میخواست سینه این و اونو از تو یقه لباس نگاه کنه،منم جریان حساس شدنشو به شوهرم گفتم اونم سریع جمع و جور کردقضیه رو😁والا شعورم خوب چیزیه تازه مادر شوهر من بیسوادم نیست معلم باز نشسته س

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
منم به شوهرم گفتم یه مدت دخترم حساس شده بود تو سن هفت هشت سالگی همش میخواست سینه این و اونو از تو یق ...

من فكر ميكردم فقط مادرشوهر من اينطوريه! به نظرتون چه معني ميده؟ حسادت؟!!!!

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
حالا بچم بعضي وقتا موقع خوابشه خوابش مياد تو بغل هركي بره گريه ميكنه چون وقت خوابش برسه واقعا دوس دا ...

پسر منم تا ٦ ماه فقط خونه بود نميبردمش جايي 

كسيو ميديد جيغ ميزد ولي الان درست شده اجتماعي شده بغل همه ميره