2789
عنوان

مادرشوهر 😕😕😕

4997 بازدید | 106 پست

پسرم ٤ماه و ١٥روزش هست ديشب مادرشوهرم داشت بهش آبگوشت ميداد😶😶😶😶

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃

آخ نگو اه اه متنفرم از این کارای فامیل شوهر هیچی حالیشون نیست فقط حرف خودشونو قبول دارن😤😤😤😤

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

آخ نگو اه اه متنفرم از این کارای فامیل شوهر هیچی حالیشون نیست فقط حرف خودشونو قبول دارن😤😤😤😤

واقعا

ميگفت به بقيه نوه ها از ٤٠روز ب بعد غذا ميداديم 😶😶😶😶

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃

سلام.

سخت نگير،بالاخره مادر شوهرت سني ازش گذشته و خودش بچه بزرگ كرده،مي دونه كه چيكار كنه،از عمدي كه نداده كه براي بچه ات ضرر كنه. بعدم آبِ آبگوشت خيلي خوووبه برايِ بچه كوچك،چيزي نمي شه كه.

واقعا ميگفت به بقيه نوه ها از ٤٠روز ب بعد غذا ميداديم 😶😶😶😶

مال منم خانوادگی اینجوری بودن یکی دوتا که نیستن سیل زده ها😠

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲/۱۱ 🩵🩵🩵🩵خوش اومدی پسرررررم 😍😍😍

يه تيكه نخود رفت تو دهنش زود گرفتم

بابا آبگوشت چربه نمك داره ادويه داره واسه بچه كه خوب نيست