2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 4997 بازدید | 106 پست
يه تيكه نخود رفت تو دهنش زود گرفتم بابا آبگوشت چربه نمك داره ادويه داره واسه بچه كه خوب نيست

عزيزم ممكنه غذا دادن به بچه زير ٦ ماه ممكنه باعث آلرژي در بزرگسالي بشه.با احترام بهشون بگو دكتر گفته چيزي به جز شير نبايد بخوره

سلام. سخت نگير،بالاخره مادر شوهرت سني ازش گذشته و خودش بچه بزرگ كرده،مي دونه كه چيكار كنه،از عمدي ك ...

به چه روشی بزرگ کرده ؟ قدیمی یا امروزی 

لطفا امضامو دیدین یه فاتحه برای بابام بفرستید و بهم بگید منم برای اموات شما بخونم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

عزيزم ممكنه غذا دادن به بچه زير ٦ ماه ممكنه باعث آلرژي در بزرگسالي بشه.با احترام بهشون بگو دكتر گفته ...

من همش ميگم نبايد چيزي بخوره دكترش گفته اينجوري

ميگن دكتر حاليشون نيست 😶😶😶😶

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃
اون نخوده بپره گلوش خدایی نکرده کی جواب میده؟محبت مادرشوهر؟بعضی محبتا دوستی خاله خرسه ست بهتره مودب ...

وا مگه بصورت پوره در نیاورده ؟ بچه 4 ماهه با کدوم دندونش نخود سالم بخوره آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من کامنتا رو نخوندم در جریان نبودم 

مادر باید خودش زرنگ باشه و نذاره ک کسی آسیب ب بچش برسونه و در این باب هم مسئوله و هم باید رک باشه 

قدیمیا از همه ی ما همه چیو بهار میدونن😊نظر خودمه تحمیلش نمیکنم😊

پس دیگه هیچ وقت دکتر نرین برای هیچی چون قدیمیا بهتر میدونن😊😊

خوب باش💖بهشت از همونجایی شروع میشه که به خدا اعتماد میکنی💗
ميگم اول بايد فرني بخوره آماده شه ميگن فرني چيه خوب نيست😶😶😶ميخواست سيب زميني بهش ميداد كه ديگه نذ ...

مادرشوهر منم مياد از اش پسرم ميخوره ميگه اين چيه اب طعم داره اين طعم نداره بر ميداره نمك و ابليمو ميريزه توش 

يبار شوهرم گفت مامان ديدي شير مادر چقد بد طعمه بچه اونو ميخوره پس طعم واسش مهم نيس وقتي طعم نمك و ابليمو رو نميدونه هنوز پس تو غذا هم دنبال اين طعم ها نيس 

ولي نميفهمه ديگه 

ميگه من به پسرام دادم بخدا شوهرم مشكل روده و معده داره چون تو بچگي همش پرش كرده مامانش

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

ابگوشت بدترین غذا برای بچه هست 

گوجه فرنگی جزو مواد حساسیت زا هست که در ابگوشت زیاد داره 

گوجه میتونه به سیستم گوارش فشار بیاره یا یک سری حساسیت های پوستی ایجاد کنه مثل زخم و خارش صورت یا پوست 

بقیه مواردش هم واقعا به درد بچه نمیخوره 

واقعا منطق پشت این کارشون را درک نمیکنم

لابلای گل سرخ .. در میان کوچه سبز خیال .. شادیت حس قشنگیست .... که من میطلبم

مادرشوهر من که اولا میخواست بچمو به خودش وابسته کنه  نداشتم شوهرمم سعی داشت اینجوری بشه تا گریه میکرد سریع میگفت مامان بیااااااا

منم یه بار رک گفتم تو که مال من نیستی اما بچم مال منه 

خانواده شوهر فک میکنن بچه مال اوناست و مادرش دایشه

من میتوااااااااااانم. خدایا شکرت  

من یه بار عموی بچم این کار رو کرد. فرداش بهش گفتم تمام صورت بچه پر از دون دون و حساسیت شده. خودش پشیمون شد. البته پسرم کلا صورتش اونطوری میشد گاهی. 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
وا مگه بصورت پوره در نیاورده ؟ بچه 4 ماهه با کدوم دندونش نخود سالم بخوره آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من کامنتا رو ...

زود فهميدم ديگه 

اعصاب نمونده بود ديگه واسم

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃
من یه بار عموی بچم این کار رو کرد. فرداش بهش گفتم تمام صورت بچه پر از دون دون و حساسیت شده. خودش پشی ...

👍🏻👍🏻منم بايد بگم اينجوري

ابگوشت که خوبه. شما که میگفتی مادرشوهرت سینشو درمیاره میخواد بندازه تو دهن بچت😂😂😂😂😂

مادر شوهر من يه ادم بي سواد و عقده اي و زبون نفهمه 

ميگه به شوهرت از ٤٠ روزگي اب ميوه دادم 

شوهرم الان مشكل داره هر عذايي رو نميتونه بخوره به قدري حساسه روده هاش

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
مادرشوهر من که اولا میخواست بچمو به خودش وابسته کنه  نداشتم شوهرمم سعی داشت اینجوری بشه تا گریه ...

این جملت ک گفتی تو ک مال من نیستی ، بچم مال منه رو خوب اومدی 

باشد تا جایی به کارمان آید ما هم بگوییم