2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 4997 بازدید | 106 پست
سلام. سخت نگير،بالاخره مادر شوهرت سني ازش گذشته و خودش بچه بزرگ كرده،مي دونه كه چيكار كنه،از عمدي ك ...

خب نمك و ادويه و اين چيزا داره خوب نيست كه

بعد انگشتشو تا نصف ميكنن تو دهن بچم 😞😞

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نذار عزيزم بچت به مشكل ميخوره 

من كه واسه همچي ساكت ميمونم اجازه نميدم اين كارو كنن 

با بچم با حرص چندبار ازشون گرفتم پسرمو گفتم هنوز وقتش نيس بخوره واقعا هم وقتي چيزي رو زودتر از وقتش ميخوره يا يبوست ميشه يا اون شب تا صبح نميخوابه

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
يه تيكه نخود رفت تو دهنش زود گرفتم بابا آبگوشت چربه نمك داره ادويه داره واسه بچه كه خوب نيست

خاک به سرش عجب آدمیه 

خوب باش💖بهشت از همونجایی شروع میشه که به خدا اعتماد میکنی💗
مشکلی نداره ک بذار محبت کنه  ب فکر نوه هاش هس  خودتو ناراحت نکن تو ک دائم پیش مادر شوهر ...

اون نخوده بپره گلوش خدایی نکرده کی جواب میده؟محبت مادرشوهر؟بعضی محبتا دوستی خاله خرسه ست

بهتره مودبانه بگه که میدونم دوس دارین بهش غذا بدین ولی وقتش نیست

خوب باش💖بهشت از همونجایی شروع میشه که به خدا اعتماد میکنی💗
نذار عزيزم بچت به مشكل ميخوره  من كه واسه همچي ساكت ميمونم اجازه نميدم اين كارو كنن  با ...

ميگم اول بايد فرني بخوره آماده شه ميگن فرني چيه خوب نيست😶😶😶ميخواست سيب زميني بهش ميداد كه ديگه نذاشتم 😶😶😶😶

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃
ميگم اول بايد فرني بخوره آماده شه ميگن فرني چيه خوب نيست😶😶😶ميخواست سيب زميني بهش ميداد كه ديگه نذ ...

سیب زمینی دیگه نهههههه😯😯😯😯😯😯

دلم گرفته ای دوست/هوای گریه با من😔😢

عزیزم درکت میکنم ولی اجازه نده این کارو بکنن منم دوست ندارم انگشت تو حلق بچم کنن چه برسه به غذا دادن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
مادرشوهر همه همینجوریه عزیزم غصه نخور .تازه وقتی بهشون میگی ادویه ونمک از الان زوده برا بچه بهشون بر ...

واقعا انگار فقط من زاييدم ميگن شبيه باباشه 😄😄😄😄

فقط جلوش اسم باباشو صدا ميكنن 😂😂😂😄😄😄😄

نذار عزيزم بچت به مشكل ميخوره  من كه واسه همچي ساكت ميمونم اجازه نميدم اين كارو كنن  با ...

ابگوشت که خوبه.

شما که میگفتی مادرشوهرت سینشو درمیاره میخواد بندازه تو دهن بچت😂😂😂😂😂