2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 4997 بازدید | 106 پست
این جملت ک گفتی تو ک مال من نیستی ، بچم مال منه رو خوب اومدی  باشد تا جایی به کارمان آید ما هم ...

خیلی باحالی

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا
مادرشوهر من که اولا میخواست بچمو به خودش وابسته کنه  نداشتم شوهرمم سعی داشت اینجوری بشه تا گریه ...

افرین مادر شوهر منم خیلی همه کاری کرد که دخترم وابسته بشه ولی متاسفانه ارزو به دلش موند😁چون با بدجنسی میخواست این کار رو بکنه دقیقا ررعکس شد الحق که خدا خوب گذاشت تو کاسه ش،از بس دل منو سوزوند دخترم با همه اعضای خانواده خوبه و ارتباط میگیره جز مادر شوهرم😏😏

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با يه بار هيچي نميشه از اين به بعد مواظب باش... خيلي از مادرا و مادرشوهرا از اين كارا ميكنن... من بهشون ميگفتم شما تنبل بوديد غذاي سفره ميداديد به ماها... 

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
این جملت ک گفتی تو ک مال من نیستی ، بچم مال منه رو خوب اومدی  باشد تا جایی به کارمان آید ما هم ...

خخخخخ .اخه اون دوران خیلی اذیتم میکرد .چون بچم بیییییش از حد گریه میکرد نفخ داشت و شوهرمم زندگی رو جهنم کرده بود .خدا اون روزا رو نیاره  

من میتوااااااااااانم. خدایا شکرت  
مادر شوهر من يه ادم بي سواد و عقده اي و زبون نفهمه  ميگه به شوهرت از ٤٠ روزگي اب ميوه دادم&nbs ...

حالادآبميوه كه خوبه ميگفت بقيه نوه هام از ٤٠روزگي گوش ميزاشتم دهنشون ترشيشو ميك ميزدن

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃
افرین مادر شوهر منم خیلی همه کاری کرد که دخترم وابسته بشه ولی متاسفانه ارزو به دلش موند😁چون با بدجن ...

اوووف بجام بوسش کن خوشگل خانمو  

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا
با يه بار هيچي نميشه از اين به بعد مواظب باش... خيلي از مادرا و مادرشوهرا از اين كارا ميكنن... من به ...

هر چند اون بدبختا كلي كار ديگه داشتن و نميرسيدن غذاي جداگانه درست كنن...  

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی

والا بچه آبجیم تازه یه هفته بود از بیمارستان اومده بود مامانم بهش آبگوشت میداد با ولع میخورد.انقدرم تپلی شده بود الانم سه برابر منه.اونیکی بچه ش شیر نمیتونست بخوره فکش ضعیف بود شیر هم غلیظ.مامانم اول بهش کره داد یکم که مکیدن یاد گرفت شیر خورد.سوسول بازی درنیارید مامانا😄

👍🏻👍🏻منم بايد بگم اينجوري

کلا من کسی خلاف میلم عمل میکرد فرداش بهش تلفن میکردم که، بچم اسهال استفراغ گرفت. شب تا صبح جیغ میزد. تب کرد آب مماخش میادخخخخخ  خلاصه همه فهمیدن حساسم دیگه بچه هاشون که مریض بودن اصلا خونمون نمی اومدن. یا چیزی نمیذاشتن دهنش.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

حالا انقد بزرگش نکنید دیگه نخود و گوشت بهش نداده مطمئنا لابد یک کمی آب بهش داده بخدا چیزیش نمیشه انقد ایراد نگیرین خودتونم مادر شوهر میشید بلاخره خواهرزادم از 4ماهگی بهش همه چیزی دادیم خداروشکر از همه بچه ها هم سالم و سرحالتره

♥♥♥خداجونم فقط خودت میتونی♥♥♥
ابگوشت که خوبه. شما که میگفتی مادرشوهرت سینشو درمیاره میخواد بندازه تو دهن بچت😂😂😂😂😂

والا من مادر شوهرم سینه شو در میورد جلو مادرم و من به بچه م میگفت ببین من چه سینه خوشگلی دارم،بیا سینه منو بخور که از مال مامانت خوش اب و رنگ تره،خدا کمک کنه زودتر شفا بگیره،شما هم دعاش کنید😐😐😐😐

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
حالادآبميوه كه خوبه ميگفت بقيه نوه هام از ٤٠روزگي گوش ميزاشتم دهنشون ترشيشو ميك ميزدن

من يبار ديدم يه چيز گنده تو دهن پسرمه گفتم اين چي تو دهنشه مادرشوهرم گفت خيارشور اخه داشتم خورد ميكردم بوش اومد داشت نگا ميكردم روم نشد بگم شما .... هم خورد كني بوش مياد اين نگا ميكنه انگشتمو تا خر خره كردم دهن پسرم يه خيار شووورررر گنده رو در اوردم

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن