2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 4997 بازدید | 106 پست
بچه ها خوشبحالتون دعا کنید خدا به منم نی نی بده .

انشالله عزيزم 🙏🙏

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃
والا بچه آبجیم تازه یه هفته بود از بیمارستان اومده بود مامانم بهش آبگوشت میداد با ولع میخورد.انقدرم ...

عزيزم سوسول بازي نيست.ايشالا بچه داشته باشي درد مامانارو ميفهمي🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مادر شوهر من يه ادم بي سواد و عقده اي و زبون نفهمه  ميگه به شوهرت از ٤٠ روزگي اب ميوه دادم&nbs ...

دقيقاً شوهر منم گوارشش مشكل داره... تا دو سالگي بايد تو دادن ميوه هم زياده روي نكرد...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
والا من مادر شوهرم سینه شو در میورد جلو مادرم و من به بچه م میگفت ببین من چه سینه خوشگلی دارم،بیا سی ...

اينا واقعا حيا ندارن 

شوهر من اخرسر دعواش كرد

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
افرین مادر شوهر منم خیلی همه کاری کرد که دخترم وابسته بشه ولی متاسفانه ارزو به دلش موند😁چون با بدجن ...

مام وقتی میریم خونه مادر شوهر،پسرم تا مادر شوهرو میبینه گریه میکنه  دیروز شوهرم داشت تلفنی باهاش حرف میزد رو آیفون بود تا پسرم صداشو شنید زد زیر گریه  4ماهشه هنوز

والا بچه آبجیم تازه یه هفته بود از بیمارستان اومده بود مامانم بهش آبگوشت میداد با ولع میخورد.انقدرم ...

بچه هر چي بدي ميخوره... ولي سيستم گوارشيش يه عمر به هم ميريزه...

والا من مادر شوهرم سینه شو در میورد جلو مادرم و من به بچه م میگفت ببین من چه سینه خوشگلی دارم،بیا سی ...

وحشتناک و غیر قابل تحمله‌.یعنی واقعا بازم میگید نباید سخت گرفت   

پشت آن کوه بلند سبزاریست پر از یاده خدا...ودر آن دشت کسی میخواند که خداهست دگر غصه چرا.‌..خدا ناامیدم نکن لطفااا
من يبار ديدم يه چيز گنده تو دهن پسرمه گفتم اين چي تو دهنشه مادرشوهرم گفت خيارشور اخه داشتم خورد ميكر ...

واااااااي 

واسه تو ديگه خيلي ناجووووره 😶😶

یه آرزوی قشنگ برای تک تکتـون 🌺🍃 الهـی یهویی اتفاق بیفته تمامِ اون چیـــــزی که دل مهربونتون میخواد🌺🍃
پس دیگه هیچ وقت دکتر نرین برای هیچی چون قدیمیا بهتر میدونن😊😊

آره تازه به این نتیجه رسیدم😊قبلا همش بخاطر مشکلات گوارشیم دکتر بودم بهتر نشدم هییییچ بدتر هم میشدم ولی الان که طب سنتی پیش میرم خیلیییی همچی بهتر داره پیش میره😊نظر خودمه تحمیلشم نمیکنم😐😊

مادرشوهر منم درمياورد به پسرم نشون ميداد ولي اينا رو نميگفت!!! اين كارا واقعاً چه معني ميده!!! من سريع برگشتم گفتم من حموم با لباس ميبرمش...

چه بی فرهنگن اونایی که اینطوری دخالت میکنن تو روش بچه داری یکی... خب یکی بگه تو فوضولی!!! استارتر ...

خب ميگم كه دكترو قبول ندارن اصلا 😶😶😶