2777
2789
عنوان

ضد آفتاب ها خریدم بچه ها بیاین

580 بازدید | 45 پست

Ccفارماسی شماره ۲ 

شماره یک خیلی روشن بود

شماره ۲ طبیعی ولی یکم حس میکنم رنگش تیره تر از صورتم خیلی معلوم نمیشه مامانم میگه یکم ب صورتی میزنع خودش 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

چیکار کنم 

بافتش خیلی شیکه 

حالا میگم برای ی بار خرید 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

بژه؟ 

فقط 17 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر بارداری نیس زمان کنکور فرهنگیانه 🫠💕                      دعا کنید قبول شم •"هر وقت دیدید اومدم اینجا بگید برم درس بخونم 🥲💕✨

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رنگی خریدی؟چند؟

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

چند .من ادیب خریدم ...روی صورت میمالم اول روشنه بعد خوب میشه .

به صورت داداشم میمالم .پوست پوسته میشه .اگزما میزنه .ا ن براش مناسبه ...از عطاری خریدم .ارگانیک

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

اره منم استفاده میکنم رنگ دو برام صورتی رنگهولی ۱ خیلی به پوستم میاد

ای کاش یک می‌خریدم

بنظزت چیکار کنم 

جلدشم دخترم پاره کرذ 

پس فکر کنم رنگ پوستت مثل من هست 

آخه ۱ فروشنده‌ زده بود مثل گچ بود

چند .من ادیب خریدم ...روی صورت میمالم اول روشنه بعد خوب میشه .به صورت داداشم میمالم .پوست پوسته میشه ...

۳۰۰

اره منم استفاده میکنم رنگ دو برام صورتی رنگهولی ۱ خیلی به پوستم میاد

بافتش لعنتی خیلی سبکه 

تا حالا ضدآفتاب ب این سبکی نداشتم 

ای کاش یک می‌خریدمبنظزت چیکار کنم جلدشم دخترم پاره کرذ پس فکر کنم رنگ پوستت مثل من هست آخه ۱ فروشنده ...

عب نداره دیگه مجبوری بری یکشو بخری 

منم همین افتاق برام افتاد دوشو دادم زن عموم رفتم یک گرفتم

رنگ پوستم همین رو پروفمه

نه اونقدرم سفید نیست مثل گچ

من 350 خریدم ولی زیاد تمیزنم برا روزانه ضد آفتاب میزنم

شماره چند دارین 

من برای اینکه معلمم میرم مدرسه خریدم ی کرم خوب ب صورتم بزنم

حالا نمی دانم شماره ۲ اشتباه کردم برداشتم

آخه ۱ مثل گچ بود

خیییلی عالیه من ۲ساله کرمم اینهحتی عروسیم میرم اینو میزنم

حالا شماره ۲ گرفتم دو دل شدم

میگم ۱ خیلی روشن بود

باز میگم ای کاش یک می‌گرفتم

اره من الان تو خونه زدم برای امتحان مخملیه