2777
2789

بچه ها پدرم از بچگی مشکل دریچه قلب داشته و بدون دلیل هر هفته یک بار به مدت طولانی قلبش فشرده میشه و احساس سنگینی میکنه. دکتر گفت چون مادرزادیه کاری نمیشه براش کرد باید عمل کنه ولی خب اصلا درست نیست فقط بخاطر درد چندروزه بره عملی که ریسک داره رو بکنه. 

فقط با دارو تحت کنترله ولی دردش خوب نمیشه دکترم گفته دردشو کاری نمیشه کرد فقظ خوبی اینه خطرناک نیست. ولی بنده خدا بابام همش دستش روی قلبشه. بچه ها کسی این مشکل رو داشته؟  روش های خونگیش چیه؟ 

چه غذاهایی باید بخوره چه غذا هایی نباید بخوره؟ 

من مشکل دریچه میترال و دریچه سه لتی دارم

یه مدت دارو خوردم الانم فعلا باردارم فقط آسپرین میخورم

من مشکل انعقاد خون هم دارم بخاطر بارداری آمپول انوکساپارینم میزنم هر روز

خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من مشکل دریچه دارم. درد هم دارم دستم رو زیاد روی قلبم می دارم درد شدید نیست ولی وجود داره و یه حس نفس تنگی و سنگینی که ازاردهنده ست البته مشکل من مادرزادی نیست. ظاهرا چون درد تنگی عروق نیست برای دکترها مهم نیست.

مشکل من هم مادر زادیه

قلبم درد میگیره خیلی وقتا

اما زیاد حاد نیست

قبلا قرص والسارتان میخوردم

دیگه باردارم فقط آسپرین

خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

من مشکل دریچه میترال و دریچه سه لتی دارمیه مدت دارو خوردم الانم فعلا باردارم فقط آسپرین میخورممن مشک ...

منم پدرم دریچه های قلبش از بچگی یکم گشاد بوده

هز از مدتی اینجوری میشه. احساس تیر کشیدن نیست. فقط سنگینی و فشرده شدنه انگار که دلت هوری میریزه اون مدلی 

ولی مدتش طولانی میشه🥲 بابام چون به اسپیرین حسیاست داشت قرص اسویکس میخوره بجاش

منم پدرم دریچه های قلبش از بچگی یکم گشاد بودههز از مدتی اینجوری میشه. احساس تیر کشیدن نیست. فقط سنگی ...

اره منم هردو دریچم افتادگی داره و همون جوری میشم.

من با این شرایط دوتا زایمان طبیعی هم داشتم.دیگه نمیدونم اینبار دکترم چی میگه شاید زایمان طبیعی اجازه نده چون همش پیگیره که اکو جدید قلب برم و اجازه بگیرم از دکتر قلب

من مشکل دریچه دارم. درد هم دارم دستم رو زیاد روی قلبم می دارم درد شدید نیست ولی وجود داره و یه حس نف ...

اره دقیقا درد بابای منم مثل فشردگی و سنگینیه انگار که هوری دلت میریزه میگه اون مدلی درسته؟؟ 

مال پدر منم خطرناک گفتن نیست چون همون تنگی عروق بیشتر مورد اهمیته برای عمل و این داستانا. گفته طبیعیه ولی خب دردش اذیتش میکنه. چیزی هست ماده غذایی بخوره خوب باشه؟ 

اره دقیقا درد بابای منم مثل فشردگی و سنگینیه انگار که هوری دلت میریزه میگه اون مدلی درسته؟؟ مال پدر ...

نمی دونم عزیزم. من بتا بلاکر می خورم تاثیری روی تنگی نفس و سنگینی قفسه سینه نداشته برای اریتمی می خورم. من از حکیم خیراندیش شنیدم زعفرون و عسل برای گشادی دریچه خوبه. حالا نمی دونم مشکل پدر شما دقیقا چیه.  همینطوری مصرف نکنید. طب سنتی رفتید.؟

نمی دونم عزیزم. من بتا بلاکر می خورم تاثیری روی تنگی نفس و سنگینی قفسه سینه نداشته برای اریتمی می خو ...

عزیزم پدر من دریچه قلبش از بچگی گشاد بوده و اریتمی داره

برای اریتمی هم قرص کنکور میخوره( اسم قرصه کنکوره) 

قرص فشار و اسویکس که رقیق کننده خون هست هم میخوره