2777
2789
عنوان

بیاین ببینیم من مقصرم یا شوهر 😑

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 24 پست
خانه مادر شوهرت در حد معمول کار کن‌. هیچ وقت هم پیشنهاد نده بری کار کنی. رفتی مهمونی سفره بنداز جمع ...

اصرار نکردم که خودش به من تیکه میندازه  منم گفتم بهتون گفته بودم ازم انتظار داره با اسنپ پاشم برم حمالی گفتم چشمممم امره دیگه  بعدشم که اون حرف و گفت گفت راحت میزنم زیر حرفم دلگ خیلی شکست بعد فهمید جی گفته گفت بیشرفم اگه منظورم اون بود ولی کار از کار گذشته 

خدااااا
اینو خوب گفتی تو نبودی بابای من کاراش خودش کرده دمت گرم

گفتم من خودم برای بابام سفال جا به جا کردم از هزار تا پسر براش جلوعم دهنش و سرویس کردم

خدااااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آفرین بر تو ک داری از الان خوب پیچاشو سفت میکنی...نترس برمیگرده معذرت خواهی هم میکنه از این ب بعد هم ...

واقعا  با حرفاش رنجونده منو انتظار داره الان من پیام بدم بهش چون بعد بحث عزیزم اینا نوشته الان میگه ناز تو کشیدم ولی اونقدر ناراحتم کرده ک با این چیزا سخته 

خدااااا
اصرار نکردم که خودش به من تیکه میندازه منم گفتم بهتون گفته بودم ازم انتظار داره با اسنپ پاشم برم حم ...

خوب کردی ناراحتیت رو نشان دادی دفعه بعد حواسش رو جمع می کنه هر حرفی نزنه. درسش رو که گرفت خیلی طولش نده‌ 

خوب کردی ناراحتیت رو نشان دادی دفعه بعد حواسش رو جمع می کنه هر حرفی نزنه. درسش رو که گرفت خیلی طولش ...

اصلا پیگیرم نیست الان با خودش میگه من دو تا عزیزم گفتم منتظره من پیام بدم  الان ۲ روزه اصلا ن پیامی ن زنگی زده بهم 😑😔😔😔😔 

خدااااا