2777
2789
عنوان

بیاین ببینیم من مقصرم یا شوهر 😑

362 بازدید | 24 پست

خونه ی مادر شوهرم یک هفته کار گر بود منم هی زنگ میزدم کار دارین بیام (عقدم) بعد مادرشوهرم میگفت داشته باشم بهت میگم  و.. خلاصه شوهرم یه روز اومد خونمون همینجوری حرف نیزد با خانوادم گفت اره تموم شده فردا چند تیکه نوکت میخوایم بشوریم منم گفتم بخوان میاد دنبالم فرداش دیر از خواب بیدار شدم با کنایه نوشته حداقل یه خسته نباشید بگو منم گفتم هم به خودت هم به مامانت گفته بکدم میومدی دنبالم بحث بالا گرفته گفت فردا شما هم کار داشتین بابای تو پسر نداره میبینی منم ناراحت شدم گفتم لازم نکرده تو نبودی بابای من خونه ساخته بدون پسر گفت نه منظورم اون نبود دوباره بخث بعد گفت اعصابم و بهم نریز قاتی کنم بد میشه از هیچ کسم نمیترسم بزنم زیر حرفم 😔 گفتم دمت گرم چقدر بی ارزشم که سر حرف چرت از ول کردنم حرف میزنی بعد شروع کرد من عصبی میشم قاطی میکنم نمیفهمم چی میگم عزیزم و... منم دیگه به قلب و اینا جواب ندادم الان ۱ روز و نیمه حرف نمیزنیم استوری میزارم نگا نمیکنم منم مال اونو نگا نمیکنم چیکار کنم الان 😑😑😔

خدااااا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو قبل من موقع کارا چه ....میخوردی الآنم همونو بخور 

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

وقتی سر همچین مورد کوچیکی بحث و کشوند به طلاق ببین تو چالشای بزرگ دیگه چیکار میکنه ی موکت شسته زورش اومده میگفتی کار خونه مادر شما به من چه 

نظافتچی براش بگیر مگه کنیزم 

در ثانی بنظرم سر سنگین باش تا درست حسابی معذرت خواهی نکرده به غلط کردمش بنداز نمیشه هم چرت و پرت بگه هم ناز کنه 

قطعا هم مادرش پرش کرده

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

اصلا چه توقعی شما بری موکت بشوری یا اون بیاد کمک بابای شما 

خوشبختی واقعی اون شبیه که بجای فکر کردن به چشاش زل بزنی تو چشاش ♥️😍 مهی هستم خداروشکر بعد مدت ها بهم رسیدیم عشقم کل زندگیم👰🏼 مربی شنا هستم 🤩🌊

خانه مادر شوهرت در حد معمول کار کن‌. هیچ وقت هم پیشنهاد نده بری کار کنی. رفتی مهمونی سفره بنداز جمع کن اگر دلت خواست ظرف بشور. همین. 

بعد میشه وظیفه. الان که عقدی همون پیشنهاد هم در حد تعارف خوب بوده. اما اصرار به اینکه بیا دنبالم بیام موکت بشورم دیگه زیادیه. 

خوش ب حالت عقدی میتونی اگه اذیت کرد طلاق بگیری ولی بعد عروسی نمیشه دیگه

اره به همین خیال باش تو شهر ما عاره  طلاق😔 از یه ورم بیشعور و دوسش دارم الان از اعصاب کمر و پام داغون شده عصبش گرفته

خدااااا

توقع زیادی تو ذهنشون ایجاد کردی.

تازه عروس اصلا دلیلی نداره بره موکت بشوره عزیزم. تاپیک های دختر گرانبها رو بخون خیلی مفیده

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻

نباید وارد بحث میشدی میگفتی وای خواب موندم خسته نباشی یا میگفتی الان میام یه ماسازت میدم خسنتگیت در بره .... یه چیز که به بحث نرسه چون در نهایت زن باید کوتاه بیاد حالا چرا با دلخوری کوتاه بیای