2777
2789

البته شایدم پریده 🤷‍♀️😐

راستی سلام 😁

بنده سلطان شکست عشقی های متعدد هستم 😂(حبیب شعبه ۲🤣)

پارسال رفتم سینما دم در ایستاده بودم که وارد بشم یهو یه خوشگل پسری دیدم این دله هوری ریخت تو دلم گفتم فتبارک الله ماشاالله و الحمدلله ای جوون چه پسری چه گل پسری 🤣😂

وقتی برگشتم یه هفته تمام عملیات جست جو داشتم تا بلاخره پیدا شد 😂 (عرق سعی محال است که گوهر نشود😂)

بنده خدا مغازه داره الان یه ساله  هر روز میخوام برم مغازش یه چیزی بخرم ولی رد میشم بر میگردم خونه 🥲 تازه چند بارم دور میزنم برمی‌گردم میگم این دفعه میرم ولی دوباره نمی‌رم داخل

خجالت میکشم 🙈 

بعد حالا فهمیدم مربی کاراته هم هست میخوام داداش کوچیکمو به زور ببرم کاراته نمیاد چجوری راضیش کنم ؟😂

تلاش_کن_طلاش_کن😂# 😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داداشتو یه هفته کتک بزن بگو میخوای قوی بشی باید بری کاراته     

راستی عاشق قلمت شدم . خیلی خوب مینویسی   

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

داداشتو یه هفته کتک بزن بگو میخوای قوی بشی باید بری کاراته راستی عاشق قلمت شدم . خیلی خوب مینویس ...

🤣🤣ته تغاریو مگه میشه زد 

بدبختی اینه یاد بگیره میکشتمون😂🤦🏻‍♀️

مرسی ❤️ 

فقط میخوام بدونم چجوری پیداش کردی😑

پیج سینما ۶۰۰۰ فالو داشت گفتم حتما فالو کرده که کرده بود 😁 

البته تو دور دوم می‌تونستم برم پیج شهرو چک کنم با نزدیک صد هزار فالور😂

چقدر قشنگ 🥺مطمئن باش الآن از رفت و آمدایی که به اونجا کردی ، خودش متوجه شده ی خبرایی هست

ببین پروسه رفتن به مغازه اش ، 1 سال طول کشیده 

الآن دارم مقایسه ات میکنم با اونایی که طی 1 ماه آشنا میشن و ازدواج میکنن 😂😂

[یک‌ جمله زیبا و فاخر و تا خرتناق پر از آرایه.]

😂😂😂😂عالی هستی 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 

یعنی پسره رو دنیال کردی تا ببینی کجا میره 😂😂

مغازشو پیدا کردی 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون)