2777
2789

البته شایدم پریده 🤷‍♀️😐

راستی سلام 😁

بنده سلطان شکست عشقی های متعدد هستم 😂(حبیب شعبه ۲🤣)

پارسال رفتم سینما دم در ایستاده بودم که وارد بشم یهو یه خوشگل پسری دیدم این دله هوری ریخت تو دلم گفتم فتبارک الله ماشاالله و الحمدلله ای جوون چه پسری چه گل پسری 🤣😂

وقتی برگشتم یه هفته تمام عملیات جست جو داشتم تا بلاخره پیدا شد 😂 (عرق سعی محال است که گوهر نشود😂)

بنده خدا مغازه داره الان یه ساله  هر روز میخوام برم مغازش یه چیزی بخرم ولی رد میشم بر میگردم خونه 🥲 تازه چند بارم دور میزنم برمی‌گردم میگم این دفعه میرم ولی دوباره نمی‌رم داخل

خجالت میکشم 🙈 

بعد حالا فهمیدم مربی کاراته هم هست میخوام داداش کوچیکمو به زور ببرم کاراته نمیاد چجوری راضیش کنم ؟😂

تلاش_کن_طلاش_کن😂# 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداشتو یه هفته کتک بزن بگو میخوای قوی بشی باید بری کاراته     

راستی عاشق قلمت شدم . خیلی خوب مینویسی   

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

داداشتو یه هفته کتک بزن بگو میخوای قوی بشی باید بری کاراته راستی عاشق قلمت شدم . خیلی خوب مینویس ...

🤣🤣ته تغاریو مگه میشه زد 

بدبختی اینه یاد بگیره میکشتمون😂🤦🏻‍♀️

مرسی ❤️ 

فقط میخوام بدونم چجوری پیداش کردی😑

پیج سینما ۶۰۰۰ فالو داشت گفتم حتما فالو کرده که کرده بود 😁 

البته تو دور دوم می‌تونستم برم پیج شهرو چک کنم با نزدیک صد هزار فالور😂

چقدر قشنگ 🥺مطمئن باش الآن از رفت و آمدایی که به اونجا کردی ، خودش متوجه شده ی خبرایی هست

ببین پروسه رفتن به مغازه اش ، 1 سال طول کشیده 

الآن دارم مقایسه ات میکنم با اونایی که طی 1 ماه آشنا میشن و ازدواج میکنن 😂😂

[یک‌ جمله زیبا و فاخر و تا خرتناق پر از آرایه.]

😂😂😂😂عالی هستی 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون) 

یعنی پسره رو دنیال کردی تا ببینی کجا میره 😂😂

مغازشو پیدا کردی 

اتم اگر یک توپ باشه مجموع الکترون پروتون ونوترون فقط سه هزارم از اون توپ هست، یعنی 99/9درصد توپ خالی هست و درنتیجه  کل هستی از 99/9درصد فضای خالی تشکیل شده.... همین هست که مولانا میگه (صورت از بی صورتی آمد برون)