2777
2789
عنوان

دکترم گفته ای وی اف😢بنظرتون برم

213 بازدید | 18 پست

دو بار ای یو ای کردم نشد،مشکلمم اینه تنبلی تخمدان دارم ۲۵سالمه ۲ساله اقدامم

به نظرتون صبر کنم؟یا دلو بزنم ب دریا و برم آی وی اف؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم چی بگمولی دوسال خیلی زوده همسرت چند سالشه

ببخشید یه سوال داشتم از شما

بچه شخص دیگه ای رو بزرگ میکنید؟

برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید  اون پرستاری که موقع آزمایش بارداری با تمسخر بهم گفتی جوابش منفیه و تو دلت بهم خندیدی زمین گرده هااااا اونشب دلمو شکوندی بدم شکوندی  ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮ ♛༺ ز‌‌‌نــــــــבگیـ ات یک قصہ ایـــست کـہ توسط یـک خـــــבاے خوب نوشتـہ شـבه! ༻️♛ ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮
۲۸ نمیدونم منم حس میکنم زوده دو‌سال ولی از ی طرف میگم اگ قرار ی نتیجه باشه عب نداره ولی میترسم نشه

من همه کارهامو کردم

اولین سونو قرار بود برم که نرفتم

ولی دوستم رفت

فکر کنم 7،8 سالی هست خانه داره 

2ماه پیش گفت بارداره 

دفعه دومه ای وی اف میکنه

میگفت دختره 😍

انقدر خوشحال بود 

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

فرزند خوانده دارم

از پرورشگاه آوردین؟

برای نی نی دار شدنم یه صلوات مهمونم کنید  اون پرستاری که موقع آزمایش بارداری با تمسخر بهم گفتی جوابش منفیه و تو دلت بهم خندیدی زمین گرده هااااا اونشب دلمو شکوندی بدم شکوندی  ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮ ♛༺ ز‌‌‌نــــــــבگیـ ات یک قصہ ایـــست کـہ توسط یـک خـــــבاے خوب نوشتـہ شـבه! ༻️♛ ╰⊱♥⊱╮╰⊱♥⊱╮
تنبلی ک مشکل حادی نیست شما باید اصلاح سبک کنیکسی ک تو اقدامه و تنیلی داره نباید تااین وقت بیدار باشه

متاسفانه اصلا نمیتونم خوابمو تنظیم کنم،دیر میخایم و زود بیدار میشم