2789
عنوان

حالم بد میشه 😭

148 بازدید | 10 پست

خسته شدم خسته

دارم روانی میشم

ای کاش بمیرم راحت شم

استرس داره ذره ذره جونمو میگیره

فردا امتحان دارم الکی استرس دارم

از استرس زیاد غذا رو دلم میمونه حالت تهوع میگیرم نمیتونم بخوابم دیشبم همینطوری شدم الان باز دوباره اینطور شدم اگه آدم بیخیالی هستین هزار بار خدا رو شکر کنین بخدا روح و روان برای ادم نمیتونه همینجا نشستم درازم نمیتونم بکشم میترسم حالم بدتر شه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش منم ادم بیخیالی بودم🙂

انقدر خستم از دست خودم که دلم میخواد خودمو از پنجره پرت کنم بیرون استرس جهش یافته گرفتم ثیلا انقدر حالم بد نمیشد نمیدونم به کی و کجا پناه ببرم

منم خیلی از دانشگاه بدم میاد به خاطرش افسردگی گرفتم الآنم یه چیزی انگار داره گلومو خفه می کنه

به حریم خلوت خود شبی چه شودنهفته بخوانیم به کنار من بنشینی و به کنار خود بنشانیم؟ خدایا شکرت بابت همه چیز ببخشید بعضی وقتا ناامید میشم یا خیلی بابت شرایط نق میزنم ولی لطفا همیشه همراه خودم و خانوادم باش الهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها .یا امیرالمؤمنین یا علی .این الطالب بدم المقتول بکربلا. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

منم خیلی از دانشگاه بدم میاد به خاطرش افسردگی گرفتم الآنم یه چیزی انگار داره گلومو خفه می کنه

من از ابتدایی همینطور استرسی بودم

الان ترم اول دانشگام استرسم خیلی بیشتر شده واقعا دارم آسیب میبینم کسیم درکم نمیکنه خیلی وقتا ممکنه برام مهمم نباشه ولی باز استرس میگیرم

عزیزم اگه بخاطر امتحانه چندتا تکنیک کاهش استرس انجام بده دکتر لازم نیست

چندین ساله درگیرم از ابتدایی اینطوریم تا الان که ترم لول دانشگام واقعا دارم اذیت میشم هرچی میگذره بدتر میشه

چندین ساله درگیرم از ابتدایی اینطوریم تا الان که ترم لول دانشگام واقعا دارم اذیت میشم هرچی میگذره بد ...

اگه اینجوریه که استرست مزمن شده

برو پیش روانپزشک

منم بشدت آدم مضطربیم خیلی اذیت میشم

فکر می کردم فقط من اینجوریم

منم علائمم مثل شماست و حتی خیلی بد تر انگار تو دلم رخت می شورن و تا وقتی که اون مشکلم که بخاطرش استرس گرفتم حل نشه یا از سر نگذرونم همچنان این حالت ها رو دارم

خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از ته دل بخنده