2777
2789
عنوان

قبولی پزشکی😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 46 پست
چ برنامه ای گزارش بهم بدیم؟

راستش من از گزارش دادن و این مسخره بازی ها خوشم نمیاد 

پارتنر درسی از نظر من کسی هست که ضعف هامون رو باهم تقویت کنیم 

اگر من تو درسی قوی هستم سوالات همونم به شما جواب بدم و برعکس اگر شما تو چیزی قوی هستی کمک من بکنی 

ولی برای نتایج آزمون هام رقابت کنیم تراز آزمون هامون رو اینطوری میتونیم بکشیم بالا 

و اگر نکته ای مطلبی چیزی یاد گرفتیم به درد بخور بود به هم بگیم یا سوالات خوبی پیدا کردیم بدیم به هم و..

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

نی نی سایتو پاک کن 

از گوشی فاصله بگیر 

طبق برنامه قلم چی پیش برو 

سفت و سخت بخون 

تفریح کوچیکم داشته باش 

مطمئن باش قبول میشی عزیزم 

من حودم تو کنکور شکست خوردم و رتبم س سرقمی شد ولی تجربه خوبی دارم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنون خدا کنه🥺😂❤️بله حتماااا بهترین راه اینه که استفاده از گوشی رو تا جایی که میشه محدود کنید و رو ...

من همین الانشم روزی هفت ساعت میخونم قشنگم 

ولی مشکلم ایناست 

یکی اینکه بلد نیستم خوب مزبور کنم راه مرور رو بلد نیستم چطوری یادم بمونه تا روز کنکور مطالب دهم رو مثلا من الان چیزایی که دوسه هفته پیش خوندم هم یادم نمیاد 

دو اینکه خیلی مودی شدم یه روزایی اینقدر عالیم یه روزایی وحشتناک بی انگیزه الان سه روزه یه موضوعی دهنمو درگیر کرده نتونستم درس بخونم حالم خیلی بده این روزا رو چیکار کنم شما وقتی حالت بد بود چطوری درس می‌خونید

نی نی سایتو پاک کن از گوشی فاصله بگیر طبق برنامه قلم چی پیش برو سفت و سخت بخون تفریح کوچیکم داشته با ...

به رتبه سه رقمی میگید شکست ؟🥲

من چون بدون معلم دارم پیش میرم خیلی وقتا یه موضوع رو متوجه نمیشم یا یه سوال ساده رو نمی‌فهمم اینا رو از کی بپرسم

به رتبه سه رقمی میگید شکست ؟🥲من چون بدون معلم دارم پیش میرم خیلی وقتا یه موضوع رو متوجه نمیشم یا یه ...

آره عزیزم چون دشتم ریاضی بود و توقع زیر ۵۰ داشتن ازم 

ولی سوالای سخت ریاضیو دیدم خودمو باختم 

این نکته یادت باشه که هیجوقت خودتو نبازی 

پیوستگی مهم ترین شرط موفقیته 

اگر معلم مدرسه داری ازشون بپرس 

اگر نه میتونی جمع کنی زیاد بشن مثلا یک جلسه کلاس با معلمی بگیری 

یا اگه خواستی من میتونم اگه بلد بودم جواب بدم حتی نگران نباش خدا کمکت میکنه 

آره عزیزم چون دشتم ریاضی بود و توقع زیر ۵۰ داشتن ازم ولی سوالای سخت ریاضیو دیدم خودمو باختم این نکته ...

چقدر خوش قلبی شما❤️میشه شمارتونو داشته باشم سوالات ریاضی فیزیکم رو بپرسم؟ 

من تو ریاضی و فیزیک خیلی مشکل دارم به زور سی چهل میزنم چطوری برسونم به هشتاد؟ 

یه روزایی یهو شل میکنم 

وقتی حالم بده اصلا نمیتونم بخونم از طرفی هم خونمون خونه ای هست که توش تنش زیاده و من حالم زود به زود بد میشه تمرکز از دست می‌ره آرا یه موضوعی پیش اومده سه روزه انگیزمو گرفته ذهنم درگیره نمیتونم بخونم

چیکار کنم با این شرایط یا وقتایی که بی انگیژم

شما روزی چن ساعت میخوندین ؟هر درسی چقدر

روزای مدرسه ۵ تا ۷

روزای تعطیل ۹ تا ۱۱

سعی مبکردم وقتو مساوی تقسیم کنم یعنی اگه یه روزم ۶ ساعته بود ۴ تا یکو نیم

البته سعی مبکردم زبستو یکم بیشتر از بقیه بخونم

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

ممنون خدا کنه🥺😂❤️بله حتماااا بهترین راه اینه که استفاده از گوشی رو تا جایی که میشه محدود کنید و رو ...

عزیزدلم‌ یه راهنمایی میخواستم ازت.

من حدودا ۱۰ ساله که از درس دورم و تمامی دروس دبیرستان رو فراموش کردم چه عمومی ها چه تخصصی ها.

بنابراین باید از صفر شروع کنم به خوندن.

خیلی دوسدارم برا کنکور تجربی بخونم 

اما نمیدونم چجوری و از کجا شروع کنم 

باتوجه به اینکه نه معلمی دارم ن چیزی.

بنظر شما من باید معلم یا مشاور بگیرم 

یا از طریق فیلم های تو سایت آموزش ببینم 

باید چیکارکنم.

چه کتاب های کمک درسی وجود داره که تمام دروس رو از پایه و صفر آموزش بده؟

من همین الانشم روزی هفت ساعت میخونم قشنگم ولی مشکلم ایناست یکی اینکه بلد نیستم خوب مزبور کنم راه مرو ...

خب منم خیلی سختم بود واقعا...بهترین راه اینکه که افکارتونو به یکی بگید یا واسه خودتون بنویسید تا یجورایی خالی شید!

واسه مرورم بنظرم وسواس نداشته باشید

اگه با خلاصه نویسی خوبید می‌تونید خلاصه بردارید و مثلا اخر هر هفته مطالبو یه مرور کلی کنید.

نا خوداگاه توی دوران جمع بندی و با ازمون کار‌کردن مطالب وایتون مرور و بازیابی میشه

امروز شترم، کاملا کینه‌ای 

موفق باشی عزیزم

یک عدد راستی . مخالف گوشی برای بچه ها . موافق طب گیاهی و معتقدم خدا شفا رو تو گیاهان گذاشته ، مامانم بیست ساله که متفورمین و جدیدا هم دیابزید میخوره اما قندش با اون همه قرص در روز نرمال نشده ، یه شب که چای ترش خورد فردا ناشتا قند خونش 108 بود🫡 خیانت دیدی حتما آهنگ kandiramazsin beni رو گوش کن ، و سریال گذر از رنجها اونجا که خانم مهندس به مهندس میگه شرط طلاقم بچه هامه اگه ندی کاری میکنم که تو و اون زن یک روز خوش نبینید ، میتونی قوی باشی🌼 ببخشید امضام از همه رنگه😵هر دردی که میکشی برای اینه که بدونی این 🌎 یه گمشده داره

خب منم خیلی سختم بود واقعا...بهترین راه اینکه که افکارتونو به یکی بگید یا واسه خودتون بنویسید تا یجو ...

چندوقته احساس میکنم هرچی میخونم باد هواست و بعدا یادم نمی‌خواد بمونه . برای زیست از جعبه لایتنر استفاده میکنم خیلی خوبه 

ولی نمیدونم شیمی و ریاضی و فیزیک چیکار کنم

راستش من از گزارش دادن و این مسخره بازی ها خوشم نمیاد پارتنر درسی از نظر من کسی هست که ضعف هامون رو ...

شما ازمون ثبت نام کردی؟

میشه دوتا پایه رو ترمیم کرد من شنیدم فقط یکی میشه برا همین یازدهمم رو میخام ترمیم کنم فقط

شما ازمون ثبت نام کردی؟میشه دوتا پایه رو ترمیم کرد من شنیدم فقط یکی میشه برا همین یازدهمم رو میخام ت ...

نمیدونم فعلا که مصوبه ای ندادن از کجا میدونی 

نه مهر می‌خوام ثبت نام کنم