elejanam مدیر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 5721 عنوان قبولی پزشکی😍😍😍 | مشاهده متن کامل بحث + 1138 بازدید | 46 پست بنطرتون از الان تا سال بعد با ترمیم یازدهم و دوازدهم شروع کنم بدون معلم خصوصی میتونم برسم به رتبه برتر ؟دوماهه شروع کردم بدون معلم خصوصی سه سال از درس دور بودم دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣 1403/06/10 | 17:58 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پروانه_پلاستیکی عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 346 نمیدونم فعلا که مصوبه ای ندادن از کجا میدونی نه مهر میخوام ثبت نام کنم یکی از دوستام میگف ترمیم فقط یک پایسیکی از اساتید میگفتن مهر رو مجازی شرکت کنید بعد عید ازمون سنجش برید ک رقابت شدید تره و بهتر میتونید خودتون محک بزنید و در شرایط کنکور قرار بگیریدولی من هنوز نمیدونم کدوم ازمون ثبت نام کنم بهترهشما چیکار میکنین
yunline عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 1936 منظورم همون همته که یعنی دیگه نیام . اینستا رو یه مدت داشتم ولی نمیومدم الان یعنی کلا نیام دیگه؟ امسال میشم پشت کنکور:))) کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)
elejanam مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 5721 امسال میشم پشت کنکور:))) یعنی دوازدهم هستید ؟ پایه ای کوشی رو بذاریم کنار ؟! آدم با اراده ای هستی ؟ دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣
yunline عضویت: 1403/04/28 تعداد پست: 1936 یعنی دوازدهم هستید ؟ پایه ای کوشی رو بذاریم کنار ؟! آدم با اراده ای هستی ؟ درحال حاضر بله بنظرم گوشی رو کامل نباید گذاشت کنار ، من با گوشی کلیپ و .. میبینم و اینکه من اگه اراده کنم به شدت اراده قوی ای پیدا میکنم کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)
elejanam مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 5721 درحال حاضر بله بنظرم گوشی رو کامل نباید گذاشت کنار ، من با گوشی کلیپ و .. میبینم و اینکه من اگه ارا ... کامل نه منظورم اینه اینستا رو پاک کنیم ارتباط خارجاز مسایل مربوط به کنکور با کسی نداشته باشیم و اینکه کلیپ میبینی ؟ کلیپ دیدن خوب نیست ها دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣
shenelgermezzzzi عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 134 اسی شرایطتت عین منه دوس داشتی بیا تو تل حرف بزنیم بعد برنامه هامونو بگیم به هم و ساعت مطالعه گزارش بزنیم واسه هم
صبور2021 عضویت: 1403/04/24 تعداد پست: 338 خب منم خیلی سختم بود واقعا...بهترین راه اینکه که افکارتونو به یکی بگید یا واسه خودتون بنویسید تا یجو ... عزیزم شما مدرسه فرزانگان درس خوندید و اینکه از فیلم های آموزشی هم استفاده میکردی اگه آره کدوم اساتید؟
elejanam مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 5721 اسی شرایطتت عین منه دوس داشتی بیا تو تل حرف بزنیم بعد برنامه هامونو بگیم به هم و ساعت مطالعه گزارش ب ... بیا تاپییک آخرم 😍بخون بعد نظرتو بگو دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣
نظریه_همه_چیز عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 567 چقدر خوش قلبی شما❤️میشه شمارتونو داشته باشم سوالات ریاضی فیزیکم رو بپرسم؟ من تو ریاضی و فیزیک خیلی م ... بله عزیزم حتما اشکالی نداره من آیدیمو در اختیارتون میزارمبرای فیزیک فقط سوال حل کن هر چی بیشتر حل کنی بهتر دستت میاد تم سوالا ریاضس باید یادبگیری و نکاتشو بدونی و تست بزنی فیزیک دبیرستان همش فرموله ک فقط با سوال حل کردن تثبیت میشه
دل_غمگین عضویت: 1400/07/23 تعداد پست: 14044 لطفا یه صلوات بفرستید برای حاجت رواییم 😭 روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
elejanam مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 5721 بله عزیزم حتما اشکالی نداره من آیدیمو در اختیارتون میزارمبرای فیزیک فقط سوال حل کن هر چی بیشتر حل کن ... چشم بیشتر تست میزنم آیدی کجا رو میدید عزیزم دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣
نظریه_همه_چیز عضویت: 1403/05/30 تعداد پست: 567 چشم بیشتر تست میزنم آیدی کجا رو میدید عزیزم چه برنامه ای داری عزیزم اگه روبیکا باشه برای من خیلی راحتتره
elejanam مدیر استارتر عضویت: 1402/12/27 تعداد پست: 5721 چه برنامه ای داری عزیزم اگه روبیکا باشه برای من خیلی راحتتره دارم روبیکا رو عزیز جان بفرماید دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣
thesara18 عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 5390 عزیزدلم یه راهنمایی میخواستم ازت.من حدودا ۱۰ ساله که از درس دورم و تمامی دروس دبیرستان رو فراموش کر ... بنظر مشاور خیلی میتونه کمک کمه بهتون با توجه به شرایطتونهر دوتا کارو میتونید..بنظرم واسه درسایی که خیلی ضعف دارید از کلاسای انلاین استفاده کنیدکلاسای ماز یا تاملند بد نیست امروز شترم، کاملا کینهای
thesara18 عضویت: 1403/05/25 تعداد پست: 5390 چندوقته احساس میکنم هرچی میخونم باد هواست و بعدا یادم نمیخواد بمونه . برای زیست از جعبه لایتنر استف ... برای ریاضی و فیزیک من فرمولارومینوشتم میچسبوندم به اتاقمبرای شیمیم میتونید یه کتابی مثل عبارت های درست و نادرست خیلی سبزو تهیه کنید هر شب روتین ۱۵ ۲۰ تا عبارت حفظیشو بزنید و مرور کنید امروز شترم، کاملا کینهای