2777
2789
عنوان

خیلی ساده لوحم 😔

130 بازدید | 5 پست

یه اکیپ بودند باهاشو ندوست بودم البته دوست که نه بهتره بگم من دوستشون بودم اونا دشمنم

منو خیلی اذیت کردند و اخرش فطع ارتباط شد اما بعد اون یکیشون که اذیت کرده و میدونم الانم قصدت دوباره اذیت و سنجیدنه منه گاهی یه تک پیام میداد اون اوایل جوابش میدادم و میگفتم مشغله دارم تا همین دوماه پیش گفت بیا بریم قهوه بخورم من هیچ جوابیش ندادم اما همین دیروز دیدم بعد دوماه دوباره زنگم زده

من با مادر یکی دیگشونم گاهی حرف یمزدیم ولی این زن چشمش فقط دنبال پول من بود و منو تلکه میکرد اگر باهاش درددل میکردم فقط بفکر خودش و پچه اش بود.اونم اخرین پیامش یکماه پیش بود دیدم از قضا دیروز پیامم داده کجای دختر خوشگل و فلان بعد گفته با من قهری؟ منم هیچیشون نگفتم ولی بازم ته دلم اون بزرگتره دلم نمیخواست بی احترامی کنم بهش اما میبینم اینا اینهمه غرور منو شکستند گه بی احترامی اخه الان فکر میکنم میگم چقدر من احمق و ساده بودم فکر میکردم اینا برن دنیا ب پایان میرسه با اینکه جز بدبختی و پول گرفتن ازم هیچی نداشتند به جا اینکه اونا از ازدست دادن من بترسن من میترسیدم و نمیخواسم ناراحتشون کنم و دلم میخواست تو زندگیم باشند اونوقت اونا تمام پل هاشون میشکنند و نمیگفتن من ادمم با اینکه بی ارزش ترین ادمای بودند که شناختمشون خودشونو با ارزش تر من میدیدند اصن نمیگن این برا ما چه کارا که نکرد هنوزم دنبال امتحان کردن من هستن

ام

سلام

شما سادهلوح نیستی، ب نظر من شما ی انسان با روح خیلی بزرگی ک در جمعی اشتباه قرار گرفتی

جمعی ک با علم ب حقارت خودشون، دنبال استفاده از شما برای کمبوداشون بودن

بهترین کار رو کردید و کامل بذاریدشون کنار و مطمئنا افراد همسطح و لایق خودتون سرراهتون قرار میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سگ محلشون کن چه احترامی چند سالته از پیامش مشخص چه موزی هست دختر خوشکل با من قهری😏

من چند سالمه؟ من 22 سالمه اون زنه متولد 57 هست هروقت باهاش درد دل میکردم فقط بفکر خودش بود

اولش گفته بود دختر خوشگل چیکار میکنی

بعد دوباره گفته بود با من قهری؟

بعد اصن خودش یهو وسط چت غیب میخوره

هزرربار تاحالا ازم پول گرفته خورد خورد شوهرم نداره دلم میسوخت واسش اما اصن احترام سرشون نمیشه اما اما بازممم اینقدر گاوم که نمیخوام ناراحت کنم کسیو خیلی خرم ای کاش یکی یچیز میزد تو سرم تا به خودم بیام🤣