2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فردا امتحان دارم کتابمم ندارم

۲سال پیش خوندم😒

بیام خودمو بکشم دیگه😒😒😒😒

خواهر عزیزم‌اینطوری نکن با خودت...

گریه کن داد بزن آروم شی....

یه دونه شوهرشبیه اوزجان دنیز،خرپول که عاشقمه چیه؟؟؟اونم ندارم😔😔😔
اصلا دوست ندارم اين حرفا رو ازت بشنوم فاطيمااااا اين حرفا مال دختر راهنمايي هاست زشته بخدا😡😡😡😡بب ...

وای عاشق مامانت شدم😅😅😅😅😄😄

من فردا امتحان دارم کتابمم ندارم ۲سال پیش خوندم😒 بیام خودمو بکشم دیگه😒😒😒😒 خواهر عزیزم‌اینطور ...

با امتحان اخه کی میره خودکشی😩😩

من یبار سه تا درسپو باهم اونم خونده بودم ولی نرسیدم بهشون صفر دادن بهم 😐😐

گریه کردن دارم میکنم خواهم کردد

دادم زدممم

لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
😭😭😭😭😭😭 😭😭😭😭😭😭😭 ای کاش حداقل سرم بخوره تو دیوار حافظم پاک شه هیچکسم در موردش بهم نگه ه ...

عزيزم همه ما تو زندگي هامون پستي بلندي زياد داشتيم و داريم ولي زندگي مبارزه ست و ما اومديم كه پيروز بشيم نه اينكه با اولين سنگ ريزه زير پامون بخوريم زمين و ديگه نتونيم بلند شيم لطفا ديگه اين بحث و تموم كن عزيزم من فاطيمايي كه اينجا ديدم يه دختر شاد و شوخ و سرحال بود نه انقدر ضعيف و بي اراده😡

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔
عزيزم همه ما تو زندگي هامون پستي بلندي زياد داشتيم و داريم ولي زندگي مبارزه ست و ما اومديم كه پيروز ...

😢😢😢😢 اووممممم 

بحثو تموم میکنممممممم😢😢😢😢😢😢

لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
با امتحان اخه کی میره خودکشی😩😩 من یبار سه تا درسپو باهم اونم خونده بودم ولی نرسیدم بهشون صفر دادن ...

😁😁😁😁پس دیدی غم به این بزرگیو رد کردی 

بقیشم‌میتونی 

قوی باش خواهر قوی💪💪💪

طبیعیهههههه قلبه همینه ولییی اگه ازش رد بشی و بزاری زمان حلش کن سنگ دل تر میشی چشمات بازتر میشه من ت ...

ماشالا دلت مث دریاس خواهر.میشه توش جورابم شست  

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم