2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😢😢😢😢 اووممممم  بحثو تموم میکنممممممم😢😢😢😢😢😢

آفرين دختر خوب  امشب و يه كم استراحت كن واسه خودت غذا سفارش بده يه موزيك قشنگ گوش كن  هر كاري كه خوشحالت ميكنه انجام بده بگو يكي از دوستات بياد پيشت فردا همون فاطيماي هميشگي و ببينيم حتما حتما حتما😘🌹

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔
ماشالا دلت مث دریاس خواهر.میشه توش جورابم شست    

اره دوستان پیکنیکم میان داخلش😅😅😅😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
😢😢😢😢 اووممممم  بحثو تموم میکنممممممم😢😢😢😢😢😢

فاطی عشقم تنها نشین بیابریم بیا بریم تاپیک عکس بازی عکس از مادرشوهر چلغوزم بزارم بخندی بیاااا😭😭😭

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
فاطی عشقم تنها نشین بیابریم بیا بریم تاپیک عکس بازی عکس از مادرشوهر چلغوزم بزارم بخندی بیاااا😭😭😭

😭😭😭😭الهی فدایه شما بشم که اینقدر خوببییین😭😭😭😭😭 

بخدا اصن حوصلشو ندارم شرمنده

لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢

خودکشی کنی ابروی خودت و خانواده ات رو میبری

هیچ وقتم به ارامش نمیرسی

سعی کن خودت موفق باشی که نیاز به کسی پیدا نکنی حالا فوقش مجرد بمونی تا اخر عمر چی میشه مگه .سعی کن خودت موفق باشی.

هر مشکلی هم داری اول پیش خدا درد و دل کن و بعد دنبال راه حل باش.حتی اگه راه حل هم نداره به مرور زمان عادی میشه و بالاخره همه چی عوض میشه.

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤
😭😭😭😭الهی فدایه شما بشم که اینقدر خوببییین😭😭😭😭😭  بخدا اصن حوصلشو ندارم شرمنده

عاقا این تیکرای شماخوشگلن از کجامیاریدشون؟

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  
خودکشی کنی ابروی خودت و خانواده ات رو میبری هیچ وقتم به ارامش نمیرسی سعی کن خودت موفق باشی که نیاز ...

بابا مگه من در مورد خواستگارم گفتم بره گمشه من با اون کارییی ندارررم اینقدر نگین هی

لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
طبیعیهههههه قلبه همینه ولییی اگه ازش رد بشی و بزاری زمان حلش کن سنگ دل تر میشی چشمات بازتر میشه من ت ...

یعنی تقریبا روزی ۳ تا شکست عشقی خوردی 😂😂😂😂

قبل باز کردن دهنمون به بول شتی که قراره ازش خارج بشه فکر کنیم 🤡