2777
2789
فدات عجقم  الان بگم نه میگی به درک؟😢😢😢😢 بخدا حوصله هیچی ندارررم  حالم خرابه

گلم اگه امکانش هست کمی درمورد مشکلت صحبت کن بالاخره ماهم کم بیش درجریان زندگیمون دچار چالشای سخت شدیم

امضا ندارم انگشت میزنم☝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدات عجقم  الان بگم نه میگی به درک؟😢😢😢😢 بخدا حوصله هیچی ندارررم  حالم خرابه

باور کن همه ما از این روزای سخت داشتیم

میدونم سخته ولی میگذره....

همین تاپیک خانومی ک همسرش فوت شده و تنها بود رو ندیدی؟خدایی نکرده عزیزت رو ک از دست ندادی ک اینقد غصه میخوری....

ب این فکر کن خیلیا آرزوی موقعیت الان تورو دارن...خیلیا الان دارن تو بدبختی غرق میشن...ناشکر نباش...

😢😢😢😢 بخدا خیییلییی سختههههه خیییلیییی

رایت میگه برو تو تاپیکای دیگه ازین وضع دربیا

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بابا اگه برا  اون پسرس  ولش كن قربونت برم   من مطمءنم يكى خيلى بهتر تو قسمتت هست  كه خدا نميخواد  خدا خودش صلاح تو رو بهتر ميدونه  اين عشق نيستا  وابستش شدى  

گلم اگه امکانش هست کمی درمورد مشکلت صحبت کن بالاخره ماهم کم بیش درجریان زندگیمون دچار چالشای سخت شدی ...

شرمندم عزیزززم نمیتونم بگم با گفتنش بیشتر احساس ضعف میکنم بیشتر از خودم بدم میاد بیشتر از خودم متنفر میشم 

لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
خودمم یروز فک نمیکردم اینقدر ضعیفو احمق باشم 😭😭😭😭😭

اصلا دوست ندارم اين حرفا رو ازت بشنوم فاطيمااااا اين حرفا مال دختر راهنمايي هاست زشته بخدا😡😡😡😡ببين من سر ازدواجم با شوهرم كه همه مخالف بودن بچه بودم به مامانم گفتم خودمو ميكشم ميدوني بهم چي گفت؟گفت به جهنم يه جور بكش كه بميري اگه اون موقع مامانم نازمو ميكشيد اين كار واسم ميشد عادت !!!و خيلي بد و زشت بود اصلا دوست ندارم دلداريت بدم و بگم اين كارو نكن اتفاقا اينجور وقتا بايد با همچين آدمي محكم برخورد كرد فقط بهت ميگم فاطيما اين رفتار در شأن تو نيست 😡😡😡😡

عشق سوء تفاهمی ست بین دو احمق که با ببخشید گفتنی تمام میشود😔
بابا اگه برا  اون پسرس  ولش كن قربونت برم   من مطمءنم يكى خيلى بهتر تو قسمتت هست &nbs ...

نه بابا اه اون ایکبیری رفت به درک تازه برگشته اونده تو کوچمون کلی بهم گفت چرا بلاک کردی من راضی میکنم خونه میگیرم دید قبول نکردم رف پشت سرشم نگا نکرد ازش متنفرمممم

شرمندم عزیزززم نمیتونم بگم با گفتنش بیشتر احساس ضعف میکنم بیشتر از خودم بدم میاد بیشتر از خودم متنفر ...

اگه دوست داری با ی دوستی مادری کسی صحبت کنی خیلی حالت عوض میشه

امضا ندارم انگشت میزنم☝
اصلا دوست ندارم اين حرفا رو ازت بشنوم فاطيمااااا اين حرفا مال دختر راهنمايي هاست زشته بخدا😡😡😡😡بب ...

😭😭😭😭😭😭

😭😭😭😭😭😭😭

ای کاش حداقل سرم بخوره تو دیوار حافظم پاک شه هیچکسم در موردش بهم نگه هیچکس