2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم فاطيما جون بيا حرف بزن باهامون اينجور كه اينجا خوندم تو اين تاپيكت بيشتر همسن سال هميم بگو حرف بزن تورو خدا الان برو يه ليوان اب بخور نفس عميق بكش حرف بزن 

-يادش بخير قديما با هزارتومن مي رفتم مغازه با دوتا نوشابه، سه بسته چيپس، پنج تا بستني، چهارتا شكلات ميومدم بيرون. اما الان ديگه نمي شه همه جا دوربين هست  
وا فاطيمااااااا زشته دختر  اين حرفا چيه؟؟؟اصلا اين حرفا در شأن تو نيست!!!!واقعا ازت ا ...

خودمم یروز فک نمیکردم اینقدر ضعیفو احمق باشم 😭😭😭😭😭

لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
میتونی نیای گلم میتونی نخونی عزیزم 

بیا عشقم بیابریم تاپیک عکس بازی ظهریم دیدی ظهری چن تا خاستگار بهت پیدا شد بیا جیگرم بیا بریم هم تاپیک من پربازدید میشه غمی ک از شوهر عنترم دارم کم میشه هم تو یادت میره نفسم بیا منو دااغون تر از این نکن😭😭😭

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
سلینا جون برای منم دعا میکنی عزیزم؟   دعا کن خدا دوباره نگاهم کنه    مرسی

من واسه همتون دوركت نماز ميخونم دعاهم ميكنم 😘

دلم برايه كودکی ام تنگ شده نه استرسی بود نه نگرانی نه غصه ای نه دلواپسی دردنيا.
دعا کن تا ۱۲هستم 😭😭😭😭

الان یه چیزی بهت میگم ....اگه اینکارو بکنی میری توی جهنم اون عذاب آور تره ...‌من صبح منتظرتم فهمیدی؟؟؟؟؟🙄بخدا حلالت نمیکنم چون قلبم تو دهنمه عصبی شدم الکی دارم میخندم 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
خودمم یروز فک نمیکردم اینقدر ضعیفو احمق باشم 😭😭😭😭😭

تو ضعیف نیستی گلم توالان تو یکی از برهه های سخت زندگیت قرار گرفتی میخوای همین اول راهی جا بزنی

امضا ندارم انگشت میزنم☝
بیا عشقم بیابریم تاپیک عکس بازی ظهریم دیدی ظهری چن تا خاستگار بهت پیدا شد بیا جیگرم بیا بریم هم تاپی ...

فدات عجقم 

الان بگم نه میگی به درک؟😢😢😢😢

بخدا حوصله هیچی ندارررم 

حالم خرابه

الان یه چیزی بهت میگم ....اگه اینکارو بکنی میری توی جهنم اون عذاب آور تره ...‌من صبح منتظرتم فهمیدی؟ ...

میدونم من همه چیزشو میدونم که هیچ وقت قابل ببخششم نیس 

فدات عجقم  الان بگم نه میگی به درک؟😢😢😢😢 بخدا حوصله هیچی ندارررم  حالم خرابه

چرا بگم بدرک ب زوور میبرمت حالا وایسو😊😊عشقم بیا بریم تو ک تعریف نمیکنی لاقل بیا بریم حال هوات اوض شه قول میدم عکس خودمو واست بزارم😊😊😊

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز