2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا نمیتوونمممممم  نمیتووونممم  اییی خداااا  تنهاااام  دارم دیووونه میییشمم ...

عشقم بهم بگو چی شده بگو😢😢😢

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
عزیزم میخواستم دردو دل کنم  اول تاپیک همه حرفامو میزدم ادمی نیستم که حاشیه چینی کنم بعددد بگم

اينكه دردودل نيست عزيزم بايد بگی مشگلت چيه تا ماكمكت كنيم

دلم برايه كودکی ام تنگ شده نه استرسی بود نه نگرانی نه غصه ای نه دلواپسی دردنيا.
۱۹ سالته فقط میدونی چقد راه نرفته داری؟

اره میدونم

هی سعی کردم خودمو قانع کنم هی سعی کردم با هر چی فک کنی خودمو اروم کنمم بخدا نشد نمییشششه 

لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
لعنت ب من😢لعنت ب من ک خودمو خووورد کردم بچهااا میدونید من،من خییییییییلی مغرور بودم بخدا مجرد ک بود ...

عزیزدلم شوهرته...خار شدنی اصلا در کار نیست....نگو اینطوری...حق داری دلخور بشی ولی تو هم فردا پشیمون میشی از این حرفات

همسرت هم لابد دلخوریش خیلی زیاد بوده ک اینطوری عکس العمل نشون میده

حل میشه ایشالله  ناراحت نباش

لعنت ب من😢لعنت ب من ک خودمو خووورد کردم بچهااا میدونید من،من خییییییییلی مغرور بودم بخدا مجرد ک بود ...

واااااا از تو این حرفا بعیده دختره شاده درونت کوووووو .تو خیلی قوی هستی که برات مهم نیست و میبخشیش و پیشش میری .این که ضعف نیست ضعفه شوهرته اونم تا چند روز دیکه درست میشه بخدا ...چرا غصه میخوری

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

خب یاد بگیر که نیاز نیست شوهرت بدونه خیلی خیلی دوسش داری دلت براش تنگ میشه وعاشقشی بزار یه چیزایی مثل راز برات باقیذبمونه همه چیزو رو نکن.هرچیزی یه راه حلی داره 

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  

دیروز بس گریه کرده بودم میخاستم بمیرم از سردرد چشام قرمز ورم کرده امشبم دوباره سردرد میشم😢😓😓

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز