2777
2789
منم مخالف بودم چون تو شرایطش نبودم

الانم تو هر شرایطی هستی یا بگو کمکت کنیم یا خودت به خودت کمک کن و بیخیال خودکشی شو چون با خودکشی مشکلت حل نمیشه با خودکشی فقط یه اسم میوفته روت 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ فاطی بره منم میرم قول میدم😢خییییییلی سخته اونی ک دوسش داری پست بزنه سرت داد بزنه خیییییییییییییی ...

عزیزم زندگی همینه لابد عصبانی بوده یا ازت دلخوره ..شاید پشیمون شه وعذرخواهی کنه به خودتون زمان بده همه چی درست میشه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من انقدر تایپ کردم برات حداقل یه کلمه بگو چی شده😢😢😢

بخدا نمیتوونمممممم 

نمیتووونممم 

اییی خداااا 

تنهاااام 

دارم دیووونه میییشمممممم

😭😭

لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢

فاطیما یا خودت بگو چی شده یا خودم بیام بکشمت😠😠والا بگو دیگه دختر اینهمه ادم اینجان تا حرفاتو بشنون باهات همدردی کنن😊

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

لعنت ب من😢لعنت ب من ک خودمو خووورد کردم بچهااا میدونید من،من خییییییییلی مغرور بودم بخدا مجرد ک بودم پسرا جون میدادن فقط واس یه نگام اینقدر مغرور بودم ک اگ خووشگلترین و خوووشتیپ ترین پسر هم از کنارم رد میشد نگا ک هیچی تفم تو صورتش نمینداختم واس این پسرایی ک خودشونو خار میکردن شماره میدادن اینقدر تو دلم پوزخند میزدم میگفتم هه خاک تو سرتون چقدر خودتونو خار میکنید😭😭😭حالام با تمام وجود واسه عشقی ک نسبت ب شوهرم دارم پامو میزارم روش میرم جلو اونم با بی رحمی تماام لهم میکنه اینقدررر احمقم اینقدررر احمقم ک یادم میره صب دلم تنگ میشه زنگش میزنم لععنت ب من  دعا کنید بمیرم ک اینقدرر خودمو خااار نکنم😢😢😢

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
بخدا نمیتوونمممممم  نمیتووونممم  اییی خداااا  تنهاااام  دارم دیووونه میییشمم ...

۱۹ سالته فقط میدونی چقد راه نرفته داری؟

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

چندسالته مگه تو ؟ یعنی بخدا اگر بخاطر جنس نر باشه همون بهتر بری خودتو بکشی😐

تنت سلامته باید خداروشکر کنی هنوز سنت کمه هنوز رشتت جای پیشرفت داره هنوز قراره باادمای بیشتر اشنا شی این اداها چیه 🤔

بزنم پس کله ات 😡

فاطیما یا خودت بگو چی شده یا خودم بیام بکشمت😠😠والا بگو دیگه دختر اینهمه ادم اینجان تا حرفاتو بشنون ...

عزیزم میخواستم دردو دل کنم 

اول تاپیک همه حرفامو میزدم ادمی نیستم که حاشیه چینی کنم بعددد بگم

لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢