2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش کسی ولم میکرد  خدافظتون بچه ها  هیچی دیگه نگییین چون جواب نمیدم  فقط اومدم تا ...

۱۱نفر حلالت نکردن واسا کجاااااا عاموووو

یه دونه شوهرشبیه اوزجان دنیز،خرپول که عاشقمه چیه؟؟؟اونم ندارم😔😔😔
کاش کسی ولم میکرد  خدافظتون بچه ها  هیچی دیگه نگییین چون جواب نمیدم  فقط اومدم تا ...

فاطی ب منم یعنی نمیگی؟😢😢😢😢

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
اره میدونم هی سعی کردم خودمو قانع کنم هی سعی کردم با هر چی فک کنی خودمو اروم کنمم بخدا نشد نمییشششه ...

طبیعیهههههه قلبه همینه ولییی اگه ازش رد بشی و بزاری زمان حلش کن سنگ دل تر میشی چشمات بازتر میشه من تا الان ۱۰۰ تا شکست عشقی خوردم همین یه ماه پیش ولی به درک که چی حیف تو نیست ؟؟؟؟؟

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

لوس نشو ديگه    برو حالت بهتر ميشه ايشالا  بعد مياى قربونت برم  فكراى الكى رم از سرت بيرون كن نزار شيطون بياد تو جلدت  

طبیعیهههههه قلبه همینه ولییی اگه ازش رد بشی و بزاری زمان حلش کن سنگ دل تر میشی چشمات بازتر میشه من ت ...

خدا خیرت بده عشقم وسط گریه خندنم گرفت اخه خاهری صد تا؟😀😀😀😭😭😭😫

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

اگه خودتو بکشی مدیون خیلی از بچه ایی هستی که حال روحیشون خوب نیست و اومدن اینجا دلداریت بدن

برا حاجت روا شدنم ی صلوات بفرستین لطفا  
خدافظ منا جونم😢😢

غلطکردی کجاااا هاااا من ب اندازه کافی داغون هستم تو دیگ رو اعصابم راه نرو بگو چته😡😡😡😡😡

اگه خودتو بکشی مدیون خیلی از بچه ایی هستی که حال روحیشون خوب نیست و اومدن اینجا دلداریت بدن

من شرمنده همشوووونم بخدااا عاشق همشووونم خیلی دوستوون دارم 

لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢