2777
2789
وای وکیل جان من هربار تورو تو ی تاپیک میبینم ناخوداگاه خندم میگیره هم از اسم کاربریت هم از عکس مونال ...

فدات

کنج لبات😁😁😂😁

یه دونه شوهرشبیه اوزجان دنیز،خرپول که عاشقمه چیه؟؟؟اونم ندارم😔😔😔
کتییی نپرسسسس  😭😭😭😭😭😭😭😭 فقط حلالم کنین  دیگه از فردا نمیاااااام  چون مردم ...

عزیزم مسخره کردی آخه ما خودمون به اندازه کافی افسرده هستیم آخه این چه حرفیه شما میزنی

من میدونم که میتونم💪💪💪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم تا الان خیلی مخالف بودم ولی الان رو حرفم هستم و مطمئنم 

بگو دیگه بعدش بگو تاپیکتو بترکونن😒

چته فازت چیه؟؟؟

من فردا امتحان دارم عصابمو خورد نکک

فاطیما جان نمیدونم چی اینقد ناراحتت کرده ولی لطفا عجولانه تصمیم نگیر عزیزم هرچی هس حتما برای خودت ...

بخدا همه راهو انتخاب کردم قران خوندم دعا کردم 

به همه گفتم دعا کنن گریه کردم پس چرا اروم نمیشم هاااان چررررررراااااااا

لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
بخدا همه راهو انتخاب کردم قران خوندم دعا کردم  به همه گفتم دعا کنن گریه کردم پس چرا اروم نمیشم ...

چون احساساتت الان به کله عقلت غلبه کرده این اشتباهه

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

حالا لااقل مرگتو به تعویق بنداز بزار باهم بریم استقبال عزراییل   

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
عزیزم مسخره کردی آخه ما خودمون به اندازه کافی افسرده هستیم آخه این چه حرفیه شما میزنی

عزیزممم من هیچی نگفتم اون اولو بخونی فقط گفتم حلالم کنین چیز دیگه نگفتممممم 

میتونی بریییی 

لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
بگو دیگه بعدش بگو تاپیکتو بترکونن😒 چته فازت چیه؟؟؟ من فردا امتحان دارم عصابمو خورد نکک

😐😅ممنون از دلداری زیباو موثرت دگرگون شدم 😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
بخدا همه راهو انتخاب کردم قران خوندم دعا کردم  به همه گفتم دعا کنن گریه کردم پس چرا اروم نمیشم ...

قضیه عشقیه😒😒😒😒

عزیزم اگه رابطه اولتو شکست خوردی حالت کاملا قابل درکه....

ولی بخدا قسم میخورم ۴۰روز دیگه به کار و رفتار و حرف امشبت میخندی....

بزن کنار این حسو قووووی بااااش

منم خیلی داغوونم دوروزه با شوم قهرم امشب غرورمو زیر پا گذاشتم رفتم ک بغلش کنم پسم زد خیلی خورد شدم الانم دارم با گریه اینا رو مینویسم همیشه دلم میخاد شاد باشم مسخره بازی در بیارم اما الان ک دیدم فاطی عشقم اینجوری داغونه یاد داغونیه خودمم افتادم لعنت ب این زندگی لعنننت ب هر چی عشقو دوسداشتن لعنت ب همه ادماش کاااش بمیییرم کاااش با اینک همسن فاطیمام ولی خییلی زجر کشیدم از وقتی ازدواج کردم پنج سال پیر تر شدم 😢😢

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز