2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم تا الان خیلی مخالف بودم ولی الان رو حرفم هستم و مطمئنم 

وای نه فاطیما خواهش میکنم.اگر جلوی دستم بودی نمیذاشتم اما الان نمیدونم چیکار کنم.دختر جان تو این دنیا همه چی یه چاره ای داره.هر اتفاقی افتاده صددرصد یه راه حلی داره.به جای این حرفا سعی کن با یه نفر مشورت کنی تا راه حل مناسبتو پیدا کنی خواهش میکنم.

عزيزم اينجا مجازيه كسي نميشناستتو نميبينتت راحت حرفتو بزن بذار خالي شي حداقل بعد بده بتركونن الان حرف بزن شايد كسي تجربه مشكلتو داشته باشه راهنماييت كنه

-يادش بخير قديما با هزارتومن مي رفتم مغازه با دوتا نوشابه، سه بسته چيپس، پنج تا بستني، چهارتا شكلات ميومدم بيرون. اما الان ديگه نمي شه همه جا دوربين هست  
منم خیلی داغوونم دوروزه با شوم قهرم امشب غرورمو زیر پا گذاشتم رفتم ک بغلش کنم پسم زد خیلی خورد شدم ا ...

درکت میکنم اجی من دیشب شکستم برای اولین بار😭

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎

فقط و فقط به کمر خم شده و اشک توی چشمای مادر و پدرت فکر کن.

۱۹سال یه نفر و بزرگ کنی بعدش بیاد خودکشی کنه فقط یه ثانیه فکر کن

نامرد نباش

چطور دلت میاد

یه دونه شوهرشبیه اوزجان دنیز،خرپول که عاشقمه چیه؟؟؟اونم ندارم😔😔😔
بخدا همه راهو انتخاب کردم قران خوندم دعا کردم  به همه گفتم دعا کنن گریه کردم پس چرا اروم نمیشم ...

میدونم خوت اینقد عاقل هستی ک نیازی ب گفتن نداره اصلا

ولی هرمشکلی هم ک هس و بهمون نمیگی با این راه حل تو ک حل نمیشه عزیزمن

میخوای حرف بزنی آروم بشی؟

همه بچه ها نگرانتیم

الان اصلا حوصله ندارم کتی اصلااااا 😭😭😭

باشه من میرم نمیخوام این چهره غمگینتو ببینم برمیگردم تو هم شاد برگرد قول بده زنده بمونی  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
منم خیلی داغوونم دوروزه با شوم قهرم امشب غرورمو زیر پا گذاشتم رفتم ک بغلش کنم پسم زد خیلی خورد شدم ا ...

غصه نخور عزیزم زندگی مشترک همینه دیگه یه روز شاد ویه روزغمگین دیگه نروسراغش تا خودش بیاد خودتو مشغول نگه دار وسعی کن ببینه بدون اون هم میتونی شادباشی

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  
باشه من میرم نمیخوام این چهره غمگینتو ببینم برمیگردم تو هم شاد برگرد قول بده زنده بمونی     ...

قول نمیدم  اگه فردا اومدم ینی زندم نیومدم که هیچ مردم

لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢

مونا ......این چه حرفیه تو بزرگی ومهربونیتو نشون دادی شوهرتم پشیمون میشه صد درصد ..گریه نکن تو رو خدا

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))