فااطیماا مدیر عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 3724 عنوان فاطیمام 😊😊 | مشاهده متن کامل بحث + 4048 بازدید | 250 پست حلالم کنین خانوما اگه اینجا حرفی زدم که دلتونو شکستم عذر میخوامخدانگهدارتون لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢 1396/07/16 | 22:22 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گندومک عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 2013 کاربریم میمونه ولی خودم میخوام بمیرم وااااااااااااااااااا من میدونم که میتونم💪💪💪
کتی_1377 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 13128 بمون فاطی بمون 🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫 تو هیچی از من نمیدوووونی اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41946 نپرسید چرا ولی امشب دیگه تموم میکنم همییین 😢😢 دیگه نمیخوام باشم کلیم فک کردم به این نتیجه ... داری عصبانیم میکنی بیا خصوصی 😠😠😠😠😠 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 95933 برا همون قضیه خواستگارت ناراحتی؟؟؟ وای وکیل جان من هربار تورو تو ی تاپیک میبینم ناخوداگاه خندم میگیره هم از اسم کاربریت هم از عکس مونالیزای پروفایلت😂 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴
فااطیماا مدیر استارتر عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 3724 چته دیوونه کتییی نپرسسسس 😭😭😭😭😭😭😭😭فقط حلالم کنین دیگه از فردا نمیاااااام چون مردم امشب 😭😭 لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
Orange عضویت: 1392/04/04 تعداد پست: 80 سلام چه جوری می تونم تاپیک جدید بزارنچرا به من اجازه نمیده؟تاپیک جدید بزارم؟
fatemeg عضویت: 1396/03/02 تعداد پست: 6878 نپرسید چرا ولی امشب دیگه تموم میکنم همییین 😢😢 دیگه نمیخوام باشم کلیم فک کردم به این نتیجه ... 🙁🙁🙁🙁خلینگ شدی عزیزم نمیدونم چرا غمگین نمیتونم فرضت کنم باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.
سنتیا_جون عضویت: 1396/03/16 تعداد پست: 11064 نپرسید چرا ولی امشب دیگه تموم میکنم همییین 😢😢 دیگه نمیخوام باشم کلیم فک کردم به این نتیجه ... نه عزیزم این حرفا رو نزن.یه چیزی بگو لااقل از نگرانی دربیایم.آخه چرا این حرفارو میزنی.میدونی که خودکشی گناه کبیره هست.
آیابنده،وکیلم؟ عضویت: 1396/07/05 تعداد پست: 4116 نپرسید چرا ولی امشب دیگه تموم میکنم همییین 😢😢 دیگه نمیخوام باشم کلیم فک کردم به این نتیجه ... چی زدی؟ساقیتو عوض کن باو....این چرت و پرتا چیه؟قضیه عشقی مشقیه آبجی؟؟؟بگو برم خط خطیش کنم کرتم بامرام یه دونه شوهرشبیه اوزجان دنیز،خرپول که عاشقمه چیه؟؟؟اونم ندارم😔😔😔
فااطیماا مدیر استارتر عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 3724 داری عصبانیم میکنی بیا خصوصی 😠😠😠😠😠 بخدا نمیتونم بگم نمیتونم 😭😭😭😭 لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
لالالوپسى عضویت: 1396/07/11 تعداد پست: 361 فاطيما جون عزيزم اخه خانوم كوچلو اين چه حرفيه ميزني گلم كي رخ م چِشمْ کِه نیسْتْ دوُتا تیلِهِ آرامِشِع♥
baharrrrrrrrrrr عضویت: 1396/06/23 تعداد پست: 1143 فاطیما جاننمیدونم چی اینقد ناراحتت کرده ولی لطفا عجولانه تصمیم نگیر عزیزمهرچی هس حتما برای خودت دلیل محکمی هس برای ناراحتی...ایشالله ک رفع میشه...برو وضو بگیرقرآن بخون قول میدم آروم بشی....مطمین باش بعدا پشیمون میشی از این حرفات عزیزدلم
کتی_1377 عضویت: 1396/03/17 تعداد پست: 13128 کتییی نپرسسسس 😭😭😭😭😭😭😭😭 فقط حلالم کنین دیگه از فردا نمیاااااام چون مردم ... میپرسم چون رفیقمی میپرسم چون دوستت داریم چون عاشق چشم و ابروت شدیم 🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫 تو هیچی از من نمیدوووونی اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
فااطیماا مدیر استارتر عضویت: 1396/06/30 تعداد پست: 3724 نه عزیزم این حرفا رو نزن.یه چیزی بگو لااقل از نگرانی دربیایم.آخه چرا این حرفارو میزنی.میدونی که خودک ... میدونم تا الان خیلی مخالف بودم ولی الان رو حرفم هستم و مطمئنم لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
___harley__quinn____ عضویت: 1396/07/06 تعداد پست: 41946 بخدا نمیتونم بگم نمیتونم 😭😭😭😭 نگو فقط بیا تا بتونم باهات حرف بزنم .ینی چی میخوام بمیرم 😞😞😞😞😞 《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))