2777
2789

بمون فاطی بمون  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نپرسید چرا  ولی امشب دیگه تموم میکنم همییین 😢😢 دیگه نمیخوام باشم کلیم فک کردم به این نتیجه ...

داری عصبانیم میکنی بیا خصوصی 😠😠😠😠😠

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
برا همون قضیه خواستگارت ناراحتی؟؟؟

وای وکیل جان من هربار تورو تو ی تاپیک میبینم ناخوداگاه خندم میگیره هم از اسم کاربریت هم از عکس مونالیزای پروفایلت😂

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

نپرسید چرا  ولی امشب دیگه تموم میکنم همییین 😢😢 دیگه نمیخوام باشم کلیم فک کردم به این نتیجه ...

🙁🙁🙁🙁خلینگ شدی عزیزم نمیدونم چرا غمگین نمیتونم فرضت کنم

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.

نه عزیزم این حرفا رو نزن.یه چیزی بگو لااقل از نگرانی دربیایم.آخه چرا این حرفارو میزنی.میدونی که خودکشی گناه کبیره هست.

چی زدی؟ساقیتو عوض کن باو....

این چرت و پرتا چیه؟

قضیه عشقی مشقیه آبجی؟؟؟

بگو برم خط خطیش کنم 

کرتم بامرام

یه دونه شوهرشبیه اوزجان دنیز،خرپول که عاشقمه چیه؟؟؟اونم ندارم😔😔😔

فاطیما جان

نمیدونم چی اینقد ناراحتت کرده ولی لطفا عجولانه تصمیم نگیر عزیزم

هرچی هس حتما برای خودت دلیل محکمی هس برای ناراحتی...ایشالله ک رفع میشه...

برو وضو بگیرقرآن بخون قول میدم آروم بشی....مطمین باش بعدا پشیمون میشی از این حرفات عزیزدلم

کتییی نپرسسسس  😭😭😭😭😭😭😭😭 فقط حلالم کنین  دیگه از فردا نمیاااااام  چون مردم ...

میپرسم چون رفیقمی میپرسم چون دوستت داریم چون عاشق چشم و ابروت شدیم  

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
نه عزیزم این حرفا رو نزن.یه چیزی بگو لااقل از نگرانی دربیایم.آخه چرا این حرفارو میزنی.میدونی که خودک ...

میدونم تا الان خیلی مخالف بودم ولی الان رو حرفم هستم و مطمئنم 

لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
بخدا نمیتونم بگم نمیتونم 😭😭😭😭

نگو فقط بیا تا بتونم باهات حرف بزنم ‌.ینی چی میخوام بمیرم 😞😞😞😞😞

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))