2777
2789
عنوان

وای بچه ها رتبه یکو نگاه کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 7234 بازدید | 111 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم نگفتم درس خون نیستیمگرنه منم سال آخر غیرانتفاعی بودم دیدم تلاش خیلی هاروولی به عنوان کسی که ...

سلام وقتتون بخیر

من یک سمپادی ام

دو مسئله مهم رو میخواستم مطرح کنم🌸

مسئله اول درمورد این هست که بعضی از افراد هستن که اعتراض دارن که چرا اکثر قبولی ها و رتبه برترای کنکور ، سمپادی هستن ، باید بگم وقتی چند تا دانش آموزی که تیزهوش هستن رو یکجا جمع میکنن توقع دارین رتبه برتر ندن ؟

بعضیا هم میگن معلماشون خوبه  .  باید بگم به معلم نیست،  به خود دانش آموزه

ما معلمایی رو داریم که توی چند مدرسه دیگه هم تدریس میکنن پس چرا اون

مدارس رتبه برتر نمیدن ؟

من قصدم از این حرف ها خدایی نکرده خدایی نکرده پایین آوردن شأن معلمی یا بچه های مدارس دیگه نیست🤦‍♀  

میخواستم این مسئله رو پیش بکشم تا بدونید هیچ بی عدالتی درکار نیست😊

دومین مسئله این هست که من خیلی شنیدم که از مدارس ما بد گویی میشه . به عنوان مثال میگن اینا خیلی بد اخلاقن،  اعتماد به نفس کاذب دارن ، قدر نشناسن ولی باید بگم اصلااا اینطور نیست ما انقدر درگیری های درسی داریم که حتی به این چیزا فکر هم نمی‌کنیم  شاید استثنا هایی باشن ولی من که تا به حال ندیدم ☺️

آرزو میکنم هر فردی در هر مدرسه ای در هرجایی از این کشور زیبا که هست به بهتریننننن چیزها برسه

باتشکر 🌸🌸🌸

ارادتمند شما ، دانش آموز سمپادی😊🌸🌸

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
نه عزیزم نگفتم درس خون نیستیمگرنه منم سال آخر غیرانتفاعی بودم دیدم تلاش خیلی هاروولی به عنوان کسی که ...

گلم 

همونطور که میگین  به معلم ها نیس 

به امتحانشون نیس به دانش آموزه

و البته قصدم توهین به معلما و دانش آموزان مدارس عادی نیس

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 

البته این کاربری مال دختر همسایه مونه🤦‍♀️🥲

گاهی سوال دارم  اکثرا درسی میام🤦‍♀️

دمش گرم

خودم خییلی خوشم ازش اومد حس تلاشگری زیادی ازش گرفتم

به امید خدا توهم موفقیت فوق‌العاده ای بدست بیاری و اگه آوردی عالی توی همه مراحل زندگیت اینطوری باشی

می‌شناختیش؟

چجور آدمیه

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]