2777
2789
عنوان

وای بچه ها رتبه یکو نگاه کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 7279 بازدید | 111 پست
برای قدم اول، نیاز هست هرچی که شما رو یاد ایشون میندازه رو حذف کنید و در موردش روی کاغذ حرف بزنید و ...

دوست دارم هیجانمو اونطوری که میخوام تخلیه کنم

دوست دارم واسه یه بارم که شده بهش بگم چقدر گریه کردم بخاطرش چقدر منتظرش موندم و به ساعت خیره شدم

فقط میخوام بفهمه 

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🤍من بندگی نکردم ولی خدایا تو با من رفاقت کن:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نگفتم سطح من بالاتره ولی تو ک نمیدونی من درسخونم یا ن چرا میگی درسخون نیستی؟!مگه دیدی منو؟همه دی ...

نه عزیزم نگفتم درس خون نیستی

مگرنه منم سال آخر غیرانتفاعی بودم دیدم تلاش خیلی هارو

ولی به عنوان کسی که هردو مدرسه رو تجربه کرده، کلا سطحی که دانش آموزای این مدرسه ها باهاش سروکله میزنن فرق داره.

اتفاقا شاهدم زیاد تجدیدی داره ولی زرنگم خیلی داره. من خودم از شاهد ایلامم هرسال همیشه پزشکی و‌..داره.

از نظر من این خودش بی عدالتیه 

عده خاصی سطح سوالات خاص تری تمرین میکنن و آماده میشن درصورتی که خیلیییا اینطوری نیستن

تفاوتش اینجاس عزیزم 

معلم فیزیک دوازدهم من( غیرانتفاعی)  مشترک تیزهوشان بود. کلا امتحاناتی که از اونا می‌گرفت فرق داشت.

زرنگترین ما نمی‌تونست اون سوالات رو جواب بده

متاسفانه اینطوریه 

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

عشقم من نگفتم کلا ول کنن برن عشق و حال . اگه پیاممو دیده باشی متوجه میشی که نوشتم تلاش کردن خوبه . ت ...

نه نه من منظورم این نبود که ول کنن،گفتم بعضیا به این اسم این کار رو مکینن و ...

حالا هر کی یه نظری داره ولی خب رتبه یک شدن بد نیست که 🥲🤣

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

هیچوقت الکی قضاوت نکنید...اره تیزهوشان فوق العادن...ولی دلیل نمیشه بگید مدارس دیگ درس نمیخونن فلانن. ...

عزیزم قضاوت نیست

من خودم هم بچه غیرانتفاعی بودم هم شاهد

بحث درس خوندن نیست

بحث تفاوتیه که بین این مدارس ایجاد شده

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

سهمیه تا حدودی تاثیر داری نه اینکه طرف رتبه یک بشه ،واقعا زحمت کشیده و درس خونده از تفریحاتش گذشته

باور کن سهمیه میتونه ب رتبه ۱ هم تبدیلت کنه . فقط امیدوارم این دختر خوب با تلاش های خودش ب اینجا رسیده باشه

بچه ها این خانم واقعا درس خونده ،زحمت کشیده ،از همه چی زده تا رتبه ۱بشه ،بیاید حسود نباشیم😂و واقعا تلاشش نقش پررنگتری داشته 

در ضمن کدوم خانواده پولدار ،این خانواده نظامی هستند ماشاالله از حقوق نظامی ارتش هم که بی اطلاع نیستید در حد با سیلی صورت سرخ کردن هست 

مرسی ازش که پرچم دخترا رو بالا برده❤️

اره اگه یکی پارسال کنکور داده بود و امسال فقط ثبت نام میکرد و نمی رفت سر جلسه رتبش میکشید بالا

هر سال کنکور داره از سال قبل بدتر و سخت تر میشه . انتخاب رشته کن خدارو چه دیدی شاید یه چیز خوب قبول شدی 

من ومپایر اعظم نیستم😄
🙂

والا میری قیمت کتاب بگیری پرات میریزه.. خدا کمک کسایی بکنه که غیر استرس کنکور استرس شرایط مالیم دارن

ولی چیزی که دوست داشتم که نمیاد میدونی خیلی سخته با دوسال پست موندن چیزی بری که سال اولم میتونستی بر ...

اگه هدفت برات مهمه یه سال دیگه بمون . من با پشت کنکور موندن زیاد موافق نیستم چون با پشت موندن فقط جیب اینارو پر میکنی 

من ومپایر اعظم نیستم😄
والا میری قیمت کتاب بگیری پرات میریزه.. خدا کمک کسایی بکنه که غیر استرس کنکور استرس شرایط مالیم دارن

چی بگم انفد مشکلاتم زیاده اگه خوب میشد جای تعجب داشت 

چی بگم انفد مشکلاتم زیاده اگه خوب میشد جای تعجب داشت

واقعا

آدم نمیدونه چی بگه