2777
2789
عنوان

وای بچه ها رتبه یکو نگاه کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 7282 بازدید | 111 پست
نه پول در خوندنو دارم نه درس نخوندنو😂🖐

تنها نیستی😂😂

اصلا به غیر از پول‌..این حجم از کتابو میبینم وحشت میکنم...راااحت روزی ۱۶ ساعت مطالعه می‌طلبه😂

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

تنها نیستی😂😂اصلا به غیر از پول‌..این حجم از کتابو میبینم وحشت میکنم...راااحت روزی ۱۶ ساعت مطالعه م ...

من فقط روزی ۱۶ ساعت میخوابم

زنانی که پای دویدنشان را بریده اید ،دخترانی به دنیا می آوردند که بال پرواز دارند...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کل خرج امسالم از پول کتاباش کمتر بود 🤣🤣😂

کتاب کنکوری دیگه الان زیر ۵۰۰ نیست..

ببین چقدر شدن فقط قیمت کتابا

به غیر از آزمون و مشاور

اندوه عمیق تر و خدا به ما نزدیک تر است🪽🩵عاشق شوید، نه بخاطر بوسه و هم آغوشی، عاشق شوید بخاطر تمرکز روی یک نفر، وفاداری لذت دارد.🌱🩷 [پیشنهاد میکنم تاپیک آموزش مدیتیشن، عادت های اتمی، پاکسازی هواپونوپونو و قطع پیوند رو که نوشتم رو بخونی🍀]

مشخص شده از کدوم مدارس هستن؟

سمپاد

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
نه عزیزم واقعا نه.میدونیمن تو شاهد بودم و سال آخرم توی مدرسه غیرانتفاعی و فامیل فرزانگانم زیاد داشتی ...

منم نگفتم سطح من بالاتره ولی تو ک نمیدونی من درسخونم یا ن چرا میگی درسخون نیستی؟!

مگه دیدی منو؟

همه دیدشون ب غیرانتفاعیا اینجوریه ولی ما معلمامون برای تیزهوشان بودن بخاطر پولی ک میدادیم

معلمه من حاضر نشد ی  ۰/۲۵بم بده ک نمرم رند شه بشم ۲۰ 

ن نمره الکی بمون میدن ن امتحان اسون میگیرن...اره فرزانگان سختتر میگیرن ولی امتحانای مارو ندیدی ک اینجوری میگی:)

درضمن من برای ثبت شاهد رفتم امثال مدیرش میگفت اکثیر بچه هامون افتادن....

بعد ما نمیتونیم سوالای شاهد رو حل کنیم؟!

عاشق گربه ها🥺🍓❤
والا ادم یکی دو سال بخونه بعدش عشق و حال بهتر از اینه که یکی دو سال بخونه بعدش با زندگی که برای خودش ...

هرکی یه نظری داره . بعدشم این حجم بخونه قطعا بعدشم عشق و حال نیست . تازه با درسای دانشگاه باید پاره بشه . منظور من اینه حالا مثلا بجای ۱ میشد ۱۰۰۰ نمیشد ؟ یا بجای دولتی آزاد نمیشد ؟ 

من ومپایر اعظم نیستم😄
من فقط روزی ۱۶ ساعت میخوابم

بهترین کار🫶😂

والا مطالعه کاره سختیه واقعا😂

ولی واقعا آفرین به اراده ای که دارن..فقط نزیک ۲ متر کتاب داره

من دوستم ۲۰۰ تومن خرج کنکور کرد و سهمیه ۲۵ درصد..بازم نتونست اون چیزی که رو که میخواد به دست بیاره..ببین ایشون چیکار کرده

هرکی یه نظری داره . بعدشم این حجم بخونه قطعا بعدشم عشق و حال نیست . تازه با درسای دانشگاه باید پاره ...

نه 

ببنید الان یه سری افراد هستن که به اسم لذت بردن از جوونی و نو جوانی گند زدن توی ایندشون و حالا هم بیکار و علافن یا موفق نیستن(قطعا همچین آدم هایی موفق نمیشن و آینده ندارن)

حالا یه سریا یکی دو یا سه سال برای کنکور میخونن کنکور خوب میدن بعد میرن دانشگاه و مهاجرت و اینا

همین که موفق باشی به نظر من خیلی چیز خوبیه و از افرادی که جز دسته اول هستن بهتره

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

غصه نخورم؟ من میتونستم جای اون باشم بخدا امسال با زندانی فرق نداشتم اما چرا چون شرایط خانوادم خوب نی ...

ایشالا توام مزد زحمتاتو بگیری . بالاخره یه چیزی میشه قوی باش . شرایط همه یکسان نیست . زندگی اصلا عادلانه نیست 

من ومپایر اعظم نیستم😄
نه ببنید الان یه سری افراد هستن که به اسم لذت بردن از جوونی و نو جوانی گند زدن توی ایندشون و حالا هم ...

عشقم من نگفتم کلا ول کنن برن عشق و حال . اگه پیاممو دیده باشی متوجه میشی که نوشتم تلاش کردن خوبه . تلاش جای خود تفریحم جای خود . وگرنه بچه صبح تا شب بشینه درس بخونه که افسرده میشه . من میگم حالا اونجوریم واجب نیست که حتما رتبه یک بشی

من ومپایر اعظم نیستم😄