2777
2789
عنوان

دانشگاه شهید رجایی کیا مجاز شدن

3623 بازدید | 15 پست

بچه ها چطوریه من سال اولمه اصلا از این چیزا سردرنمیارم فقط تعریفشو شنیدم زیاد 

با رتبه ۲۷هزار انسانی منطقه ۳ چی میتونم قبول شم توی این دانشگاه اصلا مگه میشه؟😅😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق چیزایی که توتاپیک من دوستان گفتنبیشتر قبولی ها از ریاضی و هنرهفقط تهرانه این دانشگاهو رتبه های ز ...

اره تو رشته ریاضی تو منطقه ۳ اکثرا ۷۰۰ اینا ، منطقه ۲ فوقش تا ۲۰۰۰ میگیره استان ما .پارسال ظرفیت استان ما ۲ تا مهندسی کامپیوتر برای دختر بود . در واقع ما رشته های دیگش برای پسرا هست که ظرفیت بالایی داره ( تو اقوام ما یکی از پسرا ۷۰۰ منطقه ۳ شد قبول شد ) و اینکه پارسال اولین سالی بود که برای دخترا ظرفیت دادن . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

اره تو رشته ریاضی تو منطقه ۳ اکثرا ۷۰۰ اینا ، منطقه ۲ فوقش تا ۲۰۰۰ میگیره استان ما .پارسال ظرفیت است ...

بخاطر همین برای بقیه زده مجاز 

یعنی قبول میشم توی این دانشگاه 

( من ک‌تصمیم دارم پشت بمونم و خانوادم بشدت مخالفت چون تا تهران ۱۲ساعته راهه فقط جهت کنجکاویه)

اره تو رشته ریاضی تو منطقه ۳ اکثرا ۷۰۰ اینا ، منطقه ۲ فوقش تا ۲۰۰۰ میگیره استان ما .پارسال ظرفیت است ...

کاش امسال انتظاراتشو بیاره پایین

به ماانسانی هاهم یه نگاه بندازه و دخترای بیشتری بگیره 😂

کاش امسال انتظاراتشو بیاره پایینبه ماانسانی هاهم یه نگاه بندازه و دخترای بیشتری بگیره 😂

کاش میدونستم این دانشگاه معلم از تیر پذیرش میکنه لاقل میخوندم رتبم افتضاح نمیشد 🫠🫠🫠خاک برسرم مامانم زبونش مو‌دراورد چقدر بهم گفت بخون من از بعد اردیبهشت ناامید شده بودم

کاش میدونستم این دانشگاه معلم از تیر پذیرش میکنه لاقل میخوندم رتبم افتضاح نمیشد 🫠🫠🫠خاک برسرم ماما ...

یعنی اونایی ک اردیبهشت برای سراسری هم آزمون دادن نمیگیره ؟ من تراز اردیبهشتم لحاظ شده کلا اردیبهشتم بالا بود 😐

بخاطر همین برای بقیه زده مجاز یعنی قبول میشم توی این دانشگاه ( من ک‌تصمیم دارم پشت بمونم و خانوادم ب ...

برای انسانی سال پیش نبوده اما دفترچه انتخاب رشته امسال رو نگاه کن بله امکان قبولی اگه رتبه خوب باشه هست . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

کاش امسال انتظاراتشو بیاره پایینبه ماانسانی هاهم یه نگاه بندازه و دخترای بیشتری بگیره 😂

واااای واقعااا 🤣🤣

جدیدا داره میاره پس احتمالش هست تازه چون خیلیا اطلاع ندارن خوب میشه 

کاش میدونستم این دانشگاه معلم از تیر پذیرش میکنه لاقل میخوندم رتبم افتضاح نمیشد 🫠🫠🫠خاک برسرم ماما ...

فکر نکنم فقط از تیر بگیره . هرکدوم ترازت بهتر شد لحاظ میکنند بعد اینکه زیاد به گذشته فکر نکن  🤝🏻🤗

واالله 😂😂😂انشالله هست تا دفترپه بیاد ببینم دقیقش چی نوشته

ان شا الله عزیزم 😍🤝🏻