2777
2789
عنوان

دانشگاه شهید رجایی کیا مجاز شدن

3623 بازدید | 15 پست

بچه ها چطوریه من سال اولمه اصلا از این چیزا سردرنمیارم فقط تعریفشو شنیدم زیاد 

با رتبه ۲۷هزار انسانی منطقه ۳ چی میتونم قبول شم توی این دانشگاه اصلا مگه میشه؟😅😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبق چیزایی که توتاپیک من دوستان گفتنبیشتر قبولی ها از ریاضی و هنرهفقط تهرانه این دانشگاهو رتبه های ز ...

اره تو رشته ریاضی تو منطقه ۳ اکثرا ۷۰۰ اینا ، منطقه ۲ فوقش تا ۲۰۰۰ میگیره استان ما .پارسال ظرفیت استان ما ۲ تا مهندسی کامپیوتر برای دختر بود . در واقع ما رشته های دیگش برای پسرا هست که ظرفیت بالایی داره ( تو اقوام ما یکی از پسرا ۷۰۰ منطقه ۳ شد قبول شد ) و اینکه پارسال اولین سالی بود که برای دخترا ظرفیت دادن . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

اره تو رشته ریاضی تو منطقه ۳ اکثرا ۷۰۰ اینا ، منطقه ۲ فوقش تا ۲۰۰۰ میگیره استان ما .پارسال ظرفیت است ...

بخاطر همین برای بقیه زده مجاز 

یعنی قبول میشم توی این دانشگاه 

( من ک‌تصمیم دارم پشت بمونم و خانوادم بشدت مخالفت چون تا تهران ۱۲ساعته راهه فقط جهت کنجکاویه)

اره تو رشته ریاضی تو منطقه ۳ اکثرا ۷۰۰ اینا ، منطقه ۲ فوقش تا ۲۰۰۰ میگیره استان ما .پارسال ظرفیت است ...

کاش امسال انتظاراتشو بیاره پایین

به ماانسانی هاهم یه نگاه بندازه و دخترای بیشتری بگیره 😂

کاش امسال انتظاراتشو بیاره پایینبه ماانسانی هاهم یه نگاه بندازه و دخترای بیشتری بگیره 😂

کاش میدونستم این دانشگاه معلم از تیر پذیرش میکنه لاقل میخوندم رتبم افتضاح نمیشد 🫠🫠🫠خاک برسرم مامانم زبونش مو‌دراورد چقدر بهم گفت بخون من از بعد اردیبهشت ناامید شده بودم

کاش میدونستم این دانشگاه معلم از تیر پذیرش میکنه لاقل میخوندم رتبم افتضاح نمیشد 🫠🫠🫠خاک برسرم ماما ...

یعنی اونایی ک اردیبهشت برای سراسری هم آزمون دادن نمیگیره ؟ من تراز اردیبهشتم لحاظ شده کلا اردیبهشتم بالا بود 😐

بخاطر همین برای بقیه زده مجاز یعنی قبول میشم توی این دانشگاه ( من ک‌تصمیم دارم پشت بمونم و خانوادم ب ...

برای انسانی سال پیش نبوده اما دفترچه انتخاب رشته امسال رو نگاه کن بله امکان قبولی اگه رتبه خوب باشه هست . 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

کاش امسال انتظاراتشو بیاره پایینبه ماانسانی هاهم یه نگاه بندازه و دخترای بیشتری بگیره 😂

واااای واقعااا 🤣🤣

جدیدا داره میاره پس احتمالش هست تازه چون خیلیا اطلاع ندارن خوب میشه 

کاش میدونستم این دانشگاه معلم از تیر پذیرش میکنه لاقل میخوندم رتبم افتضاح نمیشد 🫠🫠🫠خاک برسرم ماما ...

فکر نکنم فقط از تیر بگیره . هرکدوم ترازت بهتر شد لحاظ میکنند بعد اینکه زیاد به گذشته فکر نکن  🤝🏻🤗

واالله 😂😂😂انشالله هست تا دفترپه بیاد ببینم دقیقش چی نوشته

ان شا الله عزیزم 😍🤝🏻