2777
2789
عنوان

شااااام

423 بازدید | 37 پست

شام میخواین چی بزارین😊ببینم کدوم راحت تره منم همونو بزارم

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیمرو راحتتره😃

خوشم نمیاد خخ

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

پاریس جان لوبیا رو با زود پز میپزی یا همینجوری تو قابلمه؟و چند ساعت میزاری بپزه؟

یه صلوات از دل پاکتون برای خونه دار شدن ما و به آرامش رسیدن زندگیمون  میفرستین؟؟؟مرسی...
ماکارونی پبترایی

چه جوری

واقعا نمیدونم روزایی که نهار زیاد میخورم حالم ازخودم بهم میخوره حس بدی دارم همش میگم اصلا شام درست نمیکنم که نخورم تاپرخوری ظهرم جبران شه.ولی شوهر وپسرم چی برای اونا بلاخره باید درست کنم

برای باردیگرمادرشدن،منتظر میمانم  

شوهرم و دخترم فوق العاده بدغذان.... اسیر شدم.فک کن شوهرم ن گوشت قرمز میخوره ن ماهی ن مرغ ... فقط میگه لوبیا پلو و عدس پلو درست کن برام...دقیقا عداهایی ک من بیزارم😷

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
چه جوری

عین ماکارونی تقریبا

مرغو میپزم ریش میکنم با پیاز داغ و ذرت و نخود سبز پخته تفت میدم.خیلی کم سس مایونز و رب گوجه میزنم.ماکارونی شکل دار رو ابکش میکنم.با مواد مخلوط میکنم.تو ظرف اول ی لایه از مخلوط ماکارونی و ی لایه پنیر .روشم پنیر میریزم تو فر. 

شوهرم و دخترم فوق العاده بدغذان.... اسیر شدم.فک کن شوهرم ن گوشت قرمز میخوره ن ماهی ن مرغ ... فقط میگ ...

واااای چه کار سختی داری چون همه غذاها یا گوشت دارن یا مرغ

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...