برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
عین ماکارونی تقریبا مرغو میپزم ریش میکنم با پیاز داغ و ذرت و نخود سبز پخته تفت میدم.خیلی کم سس مایو ...
مرسی عزیزم امتحان میکنم
برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سیب زمینی و سینه مرغ تفت داده شده + فلفل دلمه ای+ پنیر پیتزا
غذای مورد علاقه پسرم که نیم ساعت دیگه میل میشه😋
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
شوهرم و دخترم فوق العاده بدغذان.... اسیر شدم.فک کن شوهرم ن گوشت قرمز میخوره ن ماهی ن مرغ ... فقط میگ ...
وای چه سخت