2777
2789

من سال ۹۸ نامزد کردم سال ۹۹ هم عروسی گرفتیم رفتیم طبقه بالای مادر شوهرم الان یه دختر دوساله دارم همچنان با مادر شوهرم زندگی میکنم حتی خورد و خوراکمونم باهمه پایین غذا میپزم میخوریم ولی شوهرم اصلا درکم  نمیکنه همش میگه کارای من به تو ربطی نداره امروز از صبح پایین بودم خونه تکونی میکردم برا مادر شوهرم یکی از خواهرشوهرامم بود کمکم میکرد یهو در زدن زن همسایه اومد شوهرم و صدا کرد که بیا تلوزیون مون قاطی کرده اونو درست کن

فقط 31 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از زندگی آموختم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

منم نتونستم جلو مادر شوهرم و خواهر شوهرم چیزی بگم اس دادم بهش که نرو وقتی که شوهر زنه خونه نیس تو چرا باید بری تلویزیونشون رو درست کنی بعد به حرف من گوش نکرد و رفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا کمکت کنه چرا حداقل خورد و خوراکتونو جدا نمیکنین

قبول نمیکنه صبح که یکم دیر میرم پایین قیامت به پا میشه چجوری خورد و خوراک و جدا کنم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی اومد خونه منم آشپزخونه مادر شوهرم بودم نهار میپختم اومد دوتاسیلی زد بهم گفت صدبار گفتم کارای من بتو ربطی نداره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا کمکت کنه عزیزم من چهارسال شرایط شما رو داشتم خدا رو شکر خونه ساختیم جدا شدیم

برا من دیگه درست نمیشه چون دیگه هیچ پرده ای بینمون نمونده چند بار مچشو گرفتم تو گوشی با دختر همسایمون که متاهل هم هست دوتاهم پسر داره رابطه داشت 

1
5
10
15
20
25
30
35
40