تمام تلاشم تو این 10سال حدودا رابطه این بوده که هیچوقت توهینی نکنم و حرف بدی نزنم به همسرم
چون اونم همینطور شد
یکبار هم نشده چیزی بگیم
خیلی اشتباهه
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
ولی فقط با دو کلمه که جلوی خودش میگم خودمو کاملا اروم میکنم 😑😑😑
دو کلمه فشه و نمیگم چن تعلیغ میشم ولی به مادرش ربط داره 😑
همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
وای یعنی تو روش اون کلمات رو میگی ؟ اونم هیچی نمیگه ؟ یا اونم این توهین رو کرده ؟ رابطه تون با هم چط ...
اون فش نمیده اصلا
خیلی خوبیم عاشق همیم
منم فقط یه دونه فش میدم دیگه رو نوک زبونمه یهو میپره 😑😑😑
همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨