2777
2789
عنوان

تا حالا شده با همسرتون

326 بازدید | 16 پست

تا حالا شده عصبانی بشید با همسرتون بد صحبت کنید ؟

یا اگر این اتفاق میفتع براون چند وقت ی بار با همسرتون بد صحبت میکنید ؟

من ماهی ی بار اینطوری میشم🥲 بعدش خیلی ناراحت میشم و خودم رو سرزنش میکنم 🥲🥲

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه

تمام تلاشم تو این 10سال حدودا رابطه این بوده که هیچوقت توهینی نکنم و حرف بدی نزنم به همسرم 

چون اونم همینطور شد 

یکبار هم نشده چیزی بگیم 

خیلی اشتباهه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بحث میکنم 

پشیمونم میشم

ولی فقط با دو کلمه که جلوی خودش میگم خودمو کاملا اروم میکنم 😑😑😑

دو کلمه فشه و نمیگم چن تعلیغ میشم ولی به مادرش ربط داره 😑

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨
منم ماهی چند بار ، ولی چون شوهرم اصلا عصبانی نمیشه یا جواب نمیده ، فقط صلوات میفرسته میره میخوابه و ...

بعد دوباره هم تکرار می‌کنی ؟

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

بد حزف زدن یعنی چی؟. فحش دادن یا  مثلا تند حرف زدن؟

تند شده گاهی. البته خیلی کم. همیشه حواسم به جملاتم هطت. برعکس هنسرم که عصبی بشه هر چی دلش بخواد میگه

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

حرف بد نمیدونم منظورت چیه اگه منظورت فحشه که نه اصلا هیچوقت این موضوع تو زندگی مشترکمون نبوده و انشالله که هیچوقت نباشه 

ولی بحث شدید گاهی پیش میاد نمیدونم چند وقت یه بار شاید به قول شما ماهی یک بار اتفاق بیفته ، ولی خب بحث های عادی و ناز کردن های من که همیشه هست 😍😂

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
بحث میکنم پشیمونم میشمولی فقط با دو کلمه که جلوی خودش میگم خودمو کاملا اروم میکنم 😑😑😑دو کلمه فشه ...

وای یعنی تو روش اون کلمات رو میگی ؟ اونم هیچی نمیگه ؟ یا اونم این توهین رو کرده ؟ رابطه تون با هم چطوره در حالت عادی 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
وای یعنی تو روش اون کلمات رو میگی ؟ اونم هیچی نمیگه ؟ یا اونم این توهین رو کرده ؟ رابطه تون با هم چط ...

اون فش نمیده اصلا 

خیلی خوبیم عاشق همیم 

منم فقط یه دونه فش میدم دیگه رو نوک زبونمه یهو میپره 😑😑😑

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨