شوهرمو اززن سابقش دوتاپسر 17و14ساله داره که به شدت نازک نارنجی هستن یعنی هیچکاری نمیکنن کوچیکه بهتره ولی مثل دختربچه ها لوسه بزرگه که تا ساعت 2ظهرزیربادکولرخوابه واصلا کارکردن بلدنیس فقط میاد میخوره و باز میره اتاقش سرش تاصبحتوگوشیه وصبح میخوابه تا ظهر.. نه نونوایی میره نه کمک دیگه.. فقط درحد خریدن چیپس و پفک برا خودش میره بیرون همین..هرچی هم تو رختخوابش میخوره جمع نمیکنه واینقدرمورچه جمع میشه که نگو.. هرچی هم بهش میگم چیزی میخوری ظرفشوبیارداخل ظرفشویی که مورچه جمع نشه گوش نمیده.. به پدرش هم میگم همیشه در جواب میگه ول کن بچه یه!!!!!!!یکبار روغن برداشته بود سرشو نزاشت داخل قوطی روغن مورچه افتاده بود به خودش که نگفتم چرا در روغن رو نذاشتی ولی به باباش که گفتم میگه ول کن حساس نشو شماباشیدچکارمیکنید واقا نامادری های دلسوز که محبتشون دیده نمیشه وبرکت اعتراض ندارن بدبخت ترین هستن اگه مادرشون بهشون همینها رومیگفت چیزی نبود ولی چون نامادری میگه لج میکنن آخه گناه من وامثال من چیه
با مردی که بچه داره ازدواج نکنیییییین اونم دوتااااااا
تا آخر عمر مجرد بمونم همچین چیزیو نمیپذیرم
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)