شوهرمو اززن سابقش دوتاپسر 17و14ساله داره که به شدت نازک نارنجی هستن یعنی هیچکاری نمیکنن کوچیکه بهتره ولی مثل دختربچه ها لوسه بزرگه که تا ساعت 2ظهرزیربادکولرخوابه واصلا کارکردن بلدنیس فقط میاد میخوره و باز میره اتاقش سرش تاصبحتوگوشیه وصبح میخوابه تا ظهر.. نه نونوایی میره نه کمک دیگه.. فقط درحد خریدن چیپس و پفک برا خودش میره بیرون همین..هرچی هم تو رختخوابش میخوره جمع نمیکنه واینقدرمورچه جمع میشه که نگو.. هرچی هم بهش میگم چیزی میخوری ظرفشوبیارداخل ظرفشویی که مورچه جمع نشه گوش نمیده.. به پدرش هم میگم همیشه در جواب میگه ول کن بچه یه!!!!!!!یکبار روغن برداشته بود سرشو نزاشت داخل قوطی روغن مورچه افتاده بود به خودش که نگفتم چرا در روغن رو نذاشتی ولی به باباش که گفتم میگه ول کن حساس نشو شماباشیدچکارمیکنید واقا نامادری های دلسوز که محبتشون دیده نمیشه وبرکت اعتراض ندارن بدبخت ترین هستن اگه مادرشون بهشون همینها رومیگفت چیزی نبود ولی چون نامادری میگه لج میکنن آخه گناه من وامثال من چیه
گناه شما اینه که قبول کردی با شما زندگی کنند از روز اول باید یه سری شروط میزاشتی که کارهای شخصیشون خ ...
قراربود سه روز پیش مادرشون باشن سه روز اینجا ولی یکساله که همیشه باما هستن و حتی پدربزرگم اصلااااا وابداااابیرون نمیره که حداقل یک نفسی بکشم همیشه تو خونه یه
شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
نوجوون همینهیا باید حواست بهش باشه یا یه سبک زندگی بیخود رو پیش میگیره و عمرش هدر میشهباید پدرش بفرس ...
داره میره تو هجده سالگی ولی هیچ کاری بلدنیس جز خواب.. حتی یک بار که بنایی داشتیم باباش مثل چی کار میکرد و عرق میریخت این پسره تاظهر خواب.. وبعد هم باباش میاد با ناز و نوازش که مثلا پسر خوشکلم بلند شو بیدارش میکنه این چه جوری میخوادمردبشه