2777
2789
عنوان

فرزندشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 34 پست
گناه شما اینه که قبول کردی با شما زندگی کنند از روز اول باید یه سری شروط میزاشتی که کارهای شخصیشون خ ...

قراربود سه روز پیش مادرشون باشن سه روز اینجا ولی یکساله که همیشه باما هستن و حتی پدربزرگم اصلااااا وابداااابیرون نمیره که حداقل یک نفسی بکشم همیشه تو خونه یه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر دوشونو ببر کلاس رزمی ثبت نام کن یا کلاس فوتبال 

وقتی تو خونه بمونن و همش سرشون تو گوشی خب معلومه همینجوری میشن

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

حالا همه چی به کنار

ولی پسر ۱۷ ساله چرا باید انقدر تن پرور و بی هنر باشه 

واقعا پدرش نگران آینده اش نیست؟

این پسر باید الان تو جامعه باشه

اینا فردا روز میخوان نون آور یه خانواده باشن ....خیر سرشون

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

واااای استارتر

دختر من همینه

بخدا کلافه شدم

دخترم 9سالشه

هرچقدر حرف میزنم هیییییچ

اگه بذارمش

معذرت میخوام

تو جا دستشویی هم میکنه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
حالا همه چی به کنارولی پسر ۱۷ ساله چرا باید انقدر تن پرور و بی هنر باشه واقعا پدرش نگران آینده اش نی ...

نوجوون همینه

یا باید حواست بهش باشه یا یه سبک زندگی بیخود رو پیش میگیره و عمرش هدر میشه

باید پدرش بفرستتش جایی مثلا مکانیکی یاد بگیره یا کلاس رزمی چیزی 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
با مردی که بچه داره ازدواج نکنیییییین اونم دوتاااااااتا آخر عمر مجرد بمونم همچین چیزیو نمیپذیرم

واقعاااا همینطوره من اشتباه کردم شوهرم خوبه بچه هاشم بد نیستن ولی اگه کار اشتباهی هم بکنن شوهرم همیشه طرف اونهاست وزحمت های منونمیبینه

واااای استارتردختر من همینهبخدا کلافه شدمدخترم 9سالشههرچقدر حرف میزنم هیییییچاگه بذارمشمعذرت میخوامت ...

سخت بگیر بهش مسئولیت بنداز رو دوشش اگه انجام نداد از کارایی که دوست داره محرومش کن 

اینا قراره در آینده عروس یه خانواده بشن به خدا که درست نیست اینجوری

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

بعدشم تو به پدرشون کاری نداشته باش

باهاشون سعی کن دوست بشی 

بهشون نزدیک باش 

و اینکه خودت باید تربیتشون کنی 

اون بچه هنوز تربیت نشده و از تو یاد میگیره 

ولی از راه دوستی و رفاقت تربیتشون کن ‍

واااای استارتردختر من همینهبخدا کلافه شدمدخترم 9سالشههرچقدر حرف میزنم هیییییچاگه بذارمشمعذرت میخوامت ...

فرق شما ومن اینه که دختر خودتونه نمیتونی بهش امر ونهی کنی ولی من بچه همسایه و ازگل نازکترنبایدبهش بگم چون باباش ناراحت میشه

سخت بگیر بهش مسئولیت بنداز رو دوشش اگه انجام نداد از کارایی که دوست داره محرومش کن اینا قراره در آین ...

وااا شما چرا اینقد مردم برات مهمن 

بچه هنوز ۹ سالشه تو به عروس شدنش فکر میکنی😑

عزیرم به بچه‌باید درحد توانش کار بگی نه اینکه بهش سخت بگیری

در حد توانش براش قانون بذار هزار تا نه ها

دو تا قانون بذار و مسئولیت بده بهش  

قراربود سه روز پیش مادرشون باشن سه روز اینجا ولی یکساله که همیشه باما هستن و حتی پدربزرگم اصلااااا و ...

اگر میتونید یه خونه دو طبقه بگیرید که اونها فقط برای نهار و شام و شب نشینی طبقه شما بیان 

هر دو بزرگ هستن مسلما نه شما میتونید لباس راحت بپوشید نه اونها تو خونه آزادی لازم دارن 

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
نوجوون همینهیا باید حواست بهش باشه یا یه سبک زندگی بیخود رو پیش میگیره و عمرش هدر میشهباید پدرش بفرس ...

داره میره تو هجده سالگی ولی هیچ کاری بلدنیس جز خواب.. حتی یک بار که بنایی داشتیم باباش مثل چی کار میکرد و عرق میریخت این پسره تاظهر خواب.. وبعد هم باباش میاد با ناز و نوازش که مثلا پسر خوشکلم بلند شو بیدارش میکنه این چه جوری میخوادمردبشه